Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewinnaKasia17

krepujacy pierwszy raz

Polecane posty

hej, od jakiegos czasu zastanawiamy sie z chlopakiem nad naszym pierwszym razem. chodzimy ze soba od poczatku liceum i bardzo go kocham <3. gdy sie zgodzilam na nasz pierwszy seks on zasugerowal abysmy rowniez sprobowali seksu analnego ale bez prezerwatywy(!) najpierw mu odmuwilam a on sie obrazil. postanowilam mu ustapic ale teraz nie wiem co robic bo jest na mnie obrazony. CO ROBIC??

Gość gość
przy pierwszym razie anal? nie zgadzaj się. To raczej dla bardziej doświadczonych kobiet. a Twój facet jak chce to niech się obraża.

Gość gość
Obrażony? Kobieto, czy On ma 5 lat a Ty zabrałaś mu zabaweczkę. Szanuj się i olej gościa, który tego nie robi. Nie zgadzaj się na coś czego nie chcesz, sex ma sprawiać przyjemność nie tylko Twojemu facetowi. Dopuki tego nie zrozumie, to Ty powinnaś się obrazić...

Gość gość
Jeśli Cię zostawi to znaczy, że d**ek jest. A poza tym zawsze Cię może zostawić po seksie. Wielu facetów tak robi. zaliczyć- zostawić

Gość gość
Jak się zgodzisz to i tak Cię zostawi. To egoista.

Gość gość
Powinnaś mu dać w dupcie 😍 Bo za chwilę będziesz płakać na Kafe ,że sie boisz ciąży :classic_cool:

Gość gość
Chyba tylko tego ,że będzie miał g****o na penisie jak lewatywy nie zrobisz :D

Gość gość
anal boli jeśli facet nie umie dobrze rozgrzać kobiety. Poza tym pierwszy raz powinien być przyjemnością, a nie traumą. nie zgadzaj się na nic.

Gość gość
Anal boli jak facet ma duzego penisa to samo jak uprawiasz seks zwykle tez boli

Gość gość
Niezle prowo ale idiotki I tak daja sie nabrac I wczuwaja sie w role nauczycielek :D

mój wcale nie ma aż tak dużego:), mysle wręcz że ma w sam raz! więc chyba nie ma sie czego obawiać. Waham się, ponieważ słyszałam, że to nie jest to samo co klasycznie........

Gość gość
Jaki obrażalski ten Twoj koleś. Ja mężowi odmówiłam analu i się nie obraził, 15 lat po ślubie. Nie daj się, jak teraz Mu ulegniesz, to już zawsze będzie dyktował warunki. Facet nie może poczuć, że Tobie zależy bardziej, niż jemu... taka rada na przyszłość

Gość gość
15 lat po ślubie ? He he ... pewnie ,że się nie obraził bo ładuje analnie kochankę :D

Gość gość
Ja sie zgodziłam na anal raz w zyciu. Będąc już 6lat w związku i akurat byliśmy za granicą i mi się oświadczył więc mnie tez poniosło ale nigdy więcej juz się nie zdecyduje...

Gość gość
Nie wiem co faceci widzą w analu, jak dla mnie, żadna przyjemność...