Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dumnorix

Nie wiem, co jest cięższego od bycia zakochanym prawikiem:(

Polecane posty

Chciałbym przytulić się do Królewny, chciałbym przytulić się do Asi (jeśli Królewna mnie nie zechce). Dlatego, że ze strony Asi czułem aprobatę, czego niestety nie można powiedzieć do tej pory o Królewnie... Wiem jedno. Ta kwestia w tym roku zostanie rozwiązana. Rezultat jest trudny do jednoznacznego przewidzenia, ale będzie ten jeden finalny . . .

Gość gość Miedwiediewoczki
wez se krolewne z prawej a asie z lewej lub odwrotnie :classic_cool:

Gość gość
To ty od Konczity??

Asię rozpatruję, jako alternatywę, gdyby z Królewną mi nie wyszło. Są trochę podobne. Obydwie są zgrabnej, średniej budowy, obydwie mają 160-168 wzrostu, obydwie mają krągłe delikatne twarze i ładne niebieskie oczy . . .

Gość gość
a masz kobiecy typ urody czy to tylko przez brode?

Przez bokobrody. Prowadzący laboratorium z fizyki powiedział: "Ja tak sobie o panu pomyślałem i zacząłem się zastanawiać, że tak może mógłby pan w przyszłym roku spróbować szczęścia w konkursie eurowizji" :(

Gość dobre dobreeee
Ehehehe

Gość gość
Haha śmieszny ten prowadzący :) a czemu o jednej kobiecie piszesz po imieniu (Asia) a drugą nazywasz Królewną :D?

ahhh ta prawicza miłość :o zostaw biedną asię nie bądź hipokrytą i nie traktuj kobiet tak jak ssam nie chcialbys byc trktowany

Miałem na myśli, że w tym roku sprawa się wyjaśni. A co będzie potem, zobaczymy luzer. Wyjaśni się najpóźniej do wakacji. Tak sądzę....

Gość gość co ci mowi
Z braku laku dobry kit. Ty tak myslisz. Wiesz, ze to nieco zalosne?

Gość szarik na 102
Mam cie śmieciu! Ja jestem na 102 jak coca cola!

Asia to moja koleżanka z roboty, piękna szatynka. A Królewna to Karolinka, trójmiejska Perłowa Królewna... Fiku - Tak, czy siak Asi krzywda się nie dzieje. Ustawicznie bawi się w publicystkę i zamieszcza wydarzenia kulturalne. Wszystkich traktuję w porządku i nie ma nic złego w szukaniu pewnych alternatyw. Jeśli by z Asią nie wyszło, bym poszukał drugiej alternatywy. Jestem pewien, że gdybym napisał, że Asia jest wąsatym bazylem, byś napisała, żeby brał się za Asię...

Gość gość co ci mowi
Podejscie. Bierz sie za krolewne.

jesteś sam bo jesteś frajerem, żadnej z nich nie kochasz i tylko myslisz o włąsnej przyjemności, kobiety to czują i mają cię gdziś

Niby czemu? Bo rozpatruję alternatywę? A wy nie trzymacie kilku srok za ogony jednocześnie? Ja przynajmniej jestem uczciwy i znalazłem alternatywę, w razie gdyby w jednym punkcie mi się nie udało. A Joanna Cz wielokrotnie się do mnie uśmiechała sama z siebie w robocie, zagadywała. Dawała różne sygnały. Sama oferowała pomoc itd... I czułem się dobrze w jej towarzystwie. Raz spróbowałem ją wyczuć i udałem, że jej nie widzę (tzn byłem odwrócony tyłem). Pierwsza powiedziała mi cześć. A mogła olać i się w ogóle nie odzywać.... Dlaczego miałbym z tego nie skorzystać, gdybym dostał kopa w 3mieście?

Gość gość
"jesteś sam bo jesteś frajerem" x I kto to mówi, dlużej użalasz się nad sobą niż tec aria.

A za Królewnę trochę obawiam się bać, bo ostatnio napisałem do niej wiadomość, na fb, to mi nie odpisała...

[23:42 - Ja w ogóle nie użalam się nad sobą, tylko pozwalam sobie na refleksję. kto to jest tec?

Gość gośćszarik
Chinskie ostrzeżenie,śmieciu.