Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fatalny eksperyment J Moneya chłopiec wychowywany jako dziewczynka popełnił s

Polecane posty

Gość gość

Fatalny eksperyment psychologa J Moneya - guru ideologii gender Opowieść o chłopcu, któremu ucięto penisa a następnie wychowywano go, jako dziewczynkę John Money - twórca teorii gender nie jest chętnie wspominanym naukowcem przez środowiska forsujące ideologię gender - zakładającą, że tożsamość płciowa jest wyłącznie narzuconą rolą społeczną. David Rainer wychowywany jako dziewczynka, zawsze czuł się chłopcem - gdy w końcu dowiedział się o tym mając 14 lat, powiedział - "byłem szczęśliwy po raz pierwszy w życiu, bo dowiedziałem się, że nie jestem szalony".

Gość gość
Najpierw poczytaj o gender a potem się wypowiadaj. Gender nie promuje zmian płci a jedynie twierdzi ze predyspozycje społeczne nie wynikają z płci biologicznej. Dlatego kobieta może być taksówkarka, a mezczyzna nianiem.

Już od dawna wiemy, że mózg ma "płeć" i "orientację seksualną" kształtowaną w życiu płodowym.

Gość gość
A ten przypadek z tym chłopcem to zupełnie inna historia. Na jego samobójstwo złożyło się wiele rzeczy. Najpierw podczas rutynowego obrzezania obcięto mu penisa i wtedy podjęto decyzje o zmianie płci. Potem miał problemy osobiste, nieudane inwestycje i śmierć brata. To wszystko złożyło się na jego samobójstwo.

Gość gość
nie ucięli mu tylko spalili tak naprawdę tego penisa bo obrzezywało się jakimś laserem czy czymś takim, a to dawne czasy były... ale i tak nie odebrano temu Moneyowi uprawnień z tego co pamiętam