Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wrażenie, że nie byłabym w stanie uprawiać seksu, nie czuję tego

Polecane posty

Gość gość
Nie słucham. Żadne stopniowe przyzwyczajanie mi nie jest potrzebne, bo w te moje pseudoseksualne życie weszlam bez jakiś oporów, nie wstydzilam sie nawet nagości, z tym, ze dla mnie to była rutyna, a nie przyjemność. Tak jak niektórzy chodzą do pracy, byleby to odbimbać

Niektórzy tu zakładają że taka jest twoja natura a specjalista robi "pranie mózgu". Tylko że nie jest powiedziane że jesteś asem. Może to być awersja seksualna, anhedonia czy hipolibidemia

Gość gość
Dlatego spróbuje sobie jakoś pomoc.. A póki co idę spać ;)

Gość gość
Zycie jest przewrotne, każdy dostaje to czego akurat nie chce a drugiemu właśnie tego brak!!!! a byłoby tak pięknie GDYBYSMY MOGLY SIE ZAMIENIC!! Oddalabym Ci bez żalu caly mój pociąg seksualny do mężczyzn (tory jest dla mnie kula u nogi i wielkim kłopotem) i STALA SIE wreszczie WOLNA od ciągot wszelakich, szczeslkwa, 28 LETNIA STARA PANNA Z KOTEM A TY mogłabyś budować udany związek z rozkoszą przyjmując w sobie faceta, upajając się jego ciężarem, ciepłem i dotykiem. ...a mnie przestalyby dreczyc niechciane zbereźne myśli.....myślicie,ze ja tez mogłabym udac się do seksuologa potabletki wyciszające ta wstretna "chuć"???

Gość gość
przykre

Gość cynicfmt
chodź do mnie, pokażę ci co to seks!

Gość gość
Słuchajcie, znajomość mi się dalej rozwija, a ja czuję się okropnie.. nie jestem w stanie mu powiedzieć pewnych rzeczy.