Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wrażenie, że nie byłabym w stanie uprawiać seksu, nie czuję tego

Polecane posty

Gość gość
Tak jak wyżej, kulminacja masturbacji to nie jest dla mnie przyjemność. Raczej coś neutralnego. Już chyba ciut przyjemniejszy jest stan przed, ale i tak nie pociąga mnie to tak, żebym miała ochotę to robić i czuć, moglabym z tego spokojnie całkowicie zrezygnować. A probowalam na różne sposoby żeby się pobudzic, i nic..

"Skoro jest popęd, w świetle tej definicji nie widzę różnicy między bi a asem, popęd musi być na coś ukierunkowany." x Nie musi być. Aseksualiści czasami odczuwają potrzeby seksualne ale nie sa one ukierunkowane w konkretną stronę. x Zmuszać się do lodów czy innych praktyk seksualnych nie ma sensu - po co robić coś na siłę? On też nie będzie miał z tego większej przyjemności.

Gość gość
Dodam, ze z ocena atrakcyjności i to, czy jakiś facet może być pociagajacy seksualnie, jest u mnie w porządku. Aha - mnie nie jara żaden aspekt seksu, nawet calowanie. Różne rzeczy robiłam ze względu na faceta, ale szybko przestalam (zerwalam), nie chciałam robić coś wbrew sobie, choć aktorka byłam niezłą i się zachwycal..

to znajdź sobie asa-przytulacza ja to sobie myślę, że jak się w kimś zakocham na zabój i trzeba będzie to zrobić to się po prostu uwalę moją ukochaną whiskey :classic_cool:

Gość gość
Z tym, ze jeśli chodzi o coś skierowane na mnie, to np. minetka - byłam to w stanie zaakceptować, choć odczuwalam to tak obojętnie, jak tyko można.. Nic nie czułam, najzwyczajniej w świecie, po czasie zaczęło mnie to wkurzac. Ale penetracja to już dla mnie byłaby jednak przesada (a chciał). Aż tak się zmusić nie potrafię

Gość gość
no widzisz, jesteś dobra aktorką jak każda kobieta czyli jesteś, w pewnym sensie kobieca :) cale zycie przed tobą, możesz założyć rodzine i mieć dzieci [kilka podrygów kolesia chyba wytrzymasz a jak będzie nial małego fiuta to nawet nie poczujesz]

Gość gość
Mi lód był obojętny. Mogłam robić lub nie. Odruchy wymiotne miałam przy calowaniu.. A calowalam się z 3ma i zero przyjemności za każdym razem. Ale jak mówię, nie chce się zmuszać, a rownoczesnie chce z kimś być. Ten facet, którego znam, jest naprawdę świetny..

Gość gość
Dareios dziś Wasz związek nie ma przyszłości x grubo sie mylisz, ona nawet moglaby mieć związek z tobą bo gdyby tu tego nie napisała to byś nie zauważył:-D Wystarczy z tobą trochę "wyuzdanego seksu" + oral i leziesz do księdza jak baran na rzeź :-D

Gość gość
Dzieci nie chce mieć, ale nie ze względu na seks Dareios, czyli mój potencjalny przyszły związek, jesliby wypalił, nie ma sensu...?

Nie da się zjeść ciastka i dalej go mieć na talerzu. Myślę że masz hipolibidemię

"grubo sie mylisz, ona nawet moglaby mieć związek z tobą bo gdyby tu tego nie napisała to byś nie zauważył Wystarczy z tobą trochę "wyuzdanego seksu" + oral i leziesz do księdza jak baran na rzeź " x Zauważyłbym. A do księdza nie chodzę i nie pójdę. Nie tylko dlatego że jestem antyreligijny ale także dlatego że nie uznaję ślubów.

Gość gość
Hahah, tak, zostałabym wieczna dziewica, za to uprawiajaca każda inna formę seksu (prócz anala) :P

"Dareios, czyli mój potencjalny przyszły związek, jesliby wypalił, nie ma sensu...?" x Co znaczy wypalił? Po tym co piszesz twój facet ma naturalne potrzeby i dąży do ich realizacji. Ty nie odczuwasz takich potrzeb więc on spełnienia nie zazna w takiej sytuacji. To prędzej czy później się rozpadnie. Co innego gdyby ktoś miał takie same potrzeby, a raczej ich brak co ty

Gość gość
Ja pisze o swoim BYŁYM sprzed 3 lat!! A teraz z kimś innym coś się powazniej kroi.. I własnie Okropnie się czuje, jak miedzy młotem a kowadlem

Jak się kroi to chyba musisz mu to powiedzieć. Bo jakby nie było to że nie będzie chciał seksu jest bardzo mało prawdopodobne

Gość gość
dziewczyno, jeżeli chcesz być z facetem to musi być seks chyba że on jest też aseksualny. Jeżeli jest seksualny to musisz zaryzykować i sprawdzić czy zauważy że seks cie nie kręci czy nie:) Jak nie zauważy to tak będzie zawsze:) Możesz też związać sie z krypto geyem - on będzie z tobą wszędzie łaził żeby sie pokazać z dziewczyną a ty będziesz w związku:)

Gość gość
E tam zwycięży.. Ja tez nie chce, żeby ktoś się przeze mnie meczył. Chyba się przejdę do tego seksuologa..

czyli jesteś seksualna inaczej nie odczuwałabyś dyskomfortu nikt normalny nie chce przemielenia na inną orientację DLA kogoś pan seksuolog będzie Ci wsadzał coraz większe penisy, żebyś to polubiła. tak. lepiej już się zgódź na ten seks jako as:) to jest mniejsze poświęcenie niż pranie mózgu

Gość gość
może nie spotkałaś jeszcze właściwego faceta

Gość gość
ja bym ci pomógł ale musiałabyś sie do mnie sprowadzić i mieszkac ze mną jakiś czas. No i spać w tym samym łózku etc I nie gwałcił bym ciebie tylko stopniowo przyzwyczajał (pieścił) do zachowania faceta. Miałem kiedyś taką znajomą ale ona przychodzila do mnie tylko w piątki rano bo miała męża i dzieci. I podobalo jej sie (nie było zadnej penetracji) ale spotkałem akurat nimfomanke i musialem z nią skończyć bo nie chciałem stracić nimfo:)

Gość gość
nie słuchaj kretynki broken, tylko idź do specjalisty :) bardzo niskie libido jest jednak u ciebie bardziej prawdopodobne niż aseksualizm

Gość gość
Powiem wam, ze jak znajduję się bliżej tego mężczyzny, to mam ochotę go przytulić.. Jego zapach tez jest dla mnie bardzo przyjemny, czuje się przy nim dobrze i bezpiecznie. Za atrakcyjnego tez go uważam. Ale zero chęci pojscia do łóżka (choć chciałabym, żeby czuł satysfakcję seksualną.. Żeby był jak najszczęśliwszy).

chore. robić pranie mózgu dla kogoś żaden specjalista nie zgodzi sę na "leczenie", sama musisz pragnąć penisa w sobie. każdy specjalista Ci to powie.