Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ocencie mój wiersz napisany dziś

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj zaczęło się jak wczoraj przelewając czarę goryczy wypełniając jej brzegi wypływała poza nie kapiąc na biały obrus jeszcze nie skalanych myśli utkany z nich w słoneczne dni zabierała wszystko nienawidząc ograniczeń, kształtów, które mogła by przybrać, była pasożytem czyich słów, zmieniała je i żyła nimi, niszcząc je odbierając im siebie trwała z nimi co dzień od nowa

Gość gość
to twój?

Gość gość
niektóre wersety za długie, inne za krótkie, nie podobają mi się wiersze w takim stylu. Gdyby całośc wspolgrała pod tym względem byłoby naprawdę OK.

Gość gość
słabizna może lepiej pisz opowiadania albo nowelki

Gość gość
według mnie to jest wiersz osoby cierpiącej a depresję

Gość gość
właśnie gdyby wersety były równe te ostatnie są za długie

Gość gość
bo nie wiem czy pisać te wiersze matka mi ostatnio zeszyt z nimi zabrała bo powiedziała żebym zajęła się czymś konstruktywnym

Gość gość
według ciebie może nie jest a według mnie jest każdy ma prawo do swojego zdania.

Gość gość
jesteś grafomanką jak Noxelia i Zuzanna M/Maria Goniewicz. No cóż, papier przyjmie wszystko, więc pisz, lepsze to niż zabijanie ludzi ;)

Gość gość
ty nawet nie wiesz co to obiektywność szkoda mi cię bo przekonana o swojej mądrości będziesz żyła w niewiedzy całe życie jak głupia obiektywnie rzecz biorąc jesteś

Gość gość
Chce mi się jeść

Gość gość
gość wczoraj dzisiaj zaczęło się jak wczoraj przelewając czarę goryczy wypełniając jej brzegi wypływała poza nie kapiąc na biały obrus jeszcze nie skalanych myśli utkany z nich w słoneczne dni zabierała wszystko nienawidząc ograniczeń, kształtów, które mogła by przybrać, była pasożytem czyich słów, zmieniała je i żyła nimi, niszcząc je odbierając im siebie trwała z nimi co dzień od nowa xxx dzisiaj przelało czarę goryczy przepełniło jej brzegi wylało na biały obrus nieskalanych myśli utkany w słoneczny dzień czara zbierała wszystko ograniczenia ciemne kształty łapała cudze myśli zmieniała je niszczyła xxxxxxxxxxxxxxx Przepraszam, to takie moje skrzywienie. Wiersz ma myśl, jakiś przekaz, ale jest niespójny. Jak ci to daje satysfakcję, odprężenie, uspokojenie emocji, to pisz i mamą się nie przejmuj, z czasem twoje wiersze będą lepsze.

Gość gość843131
hmmm wiersz pesymistyczny. Wiersz nie musi sie rymowac ile wierszy w zyciu czytaliscie gdzie nawet nie bylo mozna wyczytac bylo sensu ??

To jest opis. Poczytaj czym jest wiersz. Poza tym w swojej twórczości powielasz utarte oraz modne schematy i porównania - to jest słabe i mało oryginalne.

Gość gość
nareszcie napisałaś coś do czego mogę się ustosunkować, nienawidzę jak ktoś mówi że coś jest złe bo jest c*****e, nie podając czemu bo nie wie sam, bo jest głupi, albo nie wie jak ma uzasadnić odpowiedz bo jest głąbem albo mu się nie chce napisać dlaczego bo jest leniem.

Gość gość
persefona jest starą raszplą!

Gość gość
wiersz czy opis, za długi czy za krótki, oceny tutaj nie mają dla mnie znaczenia zgadnijcie dlaczego.....?, (podpowiem nie dlatego że jestem przekonana o swojej mądrości i talencie pisarskim). ten post to żart ja nawet nie mam matki, a mowa o zeszycie z wierszami....

Gość gość
wygląda na młoda

Gość gość
Post to żart? Ten z wierszem też? Ja myślę, że ty ten zeszyt masz, a wiersz jest sprzed kilku lat. Wiesz co jest nie tak i samą cię śmieszy.