Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość robolka

Pracownicze zwalanie winy?

Polecane posty

Gość robolka

Jak sobie radzicie, gdy ktoś usiłuje zrzucić na Was winę za swoje pomyłki? Mam taką dziewczynę w pracy i już mi ręce opadają. Sytuacje typu: - poszła do sekretariatu z wydrukowanymi dokumentami, po czym przyszłą do mnie i przy wszystkich oświadczyła, że na stronie tytułowej zrobiłam błąd ortograficzny. Wkurzyłam się więc sprawdziłam historię pliku worda, znalazłam wersję z czasu gdy jeszcze nie byłam zatrudniona w tej firmie, powiedziałam przy wszystkich,że to nie mój błąd tylko twój. Co usłyszałam: oj dobra, dobra nie ma co szukać winnych. Ale na sekretariacie jestem debilem. - zrobiła kalkulacje i wysłała mi mailem,żeby wstawić do worda. Po czym okazało się, że są źle i od razu na głos słyszę, że źle je zrobiłam. Oczywiście odnalazłam maila i powiedziałam, że ich nie robiłam. - ostatnio znowu- skasowałaś część opisu- super, pliku, którego w życiu nie otwierałam. :D Tak samo robi z drugą osobą, która z nami pracuje. Na każdą sytuację reaguję, jest kilka tygodni spokoju i wszystko zaczyna się od nowa. Ręce opadają. Jakieś rady? Chociaż to chyba raczej wątek typowo narzekający ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować