Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerappa0510

Wózki Peg Perego

Polecane posty

Gość gerappa0510

Witam! Jestem właśnie na etapie kupowania wózka dla bobasa... praktycznie już zdecydowaliśmy z mężem, że będzie to wózek Peg Perego Book S Pop Up Modular SL, ale może ktoś już używał i mógłby coś więcej powiedzieć na ten temat, bo opinii w necie jest niestety mało. Ten model jest nowy, więc nie oczekuję zasypania opiniami strikte do tego modelu, ale może ktoś już używał bądź jakieś wcześniejsze modele i mógłby podzielić się opinią?

Gość gość
Podbijam. Moze ktos bardziej doswiadczony w wyborze wozka poradzi?

Gość gość
no i dupa...

Gość gość
Ja mam mamas papas (to samo co peg perego tylko pod inna nazwą ) mam model skate. Ogólnie jestem zadowolona. Porządny wózek. Dobrze się prowadzi. Koła ok. Teraz bym tylko nie kupowała wózka z małymi kolkami z przodu tylko wszystkie 4 duże. Jak dziecko jest większe mam 2 latka to już ciężko po śniegu czy krzywych chodnikach się pcha.

Gość gość
Up

Gość gość
no bardzo szkoda, bo mój dopiero świeżo odebrany.... z tym że zależało mi też na foteliku... także z oferty kupna lipa, ale co mogłabyś powiedzieć jako użytkownik? dlaczego do sprzedajesz tak szybko? nie wiem czego się obawiać, a może udałoby mi sie go jeszcze oddać, jeśli ma jakieś wady...? co się stało?