Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blondynki maja przerabane i wcale nie sa

Polecane posty

Gość gość

Blondynki maja przerwbane i wcale nue sa ladne :o istnieje stereotyp,ze mężczyźni wolą blondynki. Jestem blondynka oczywiscie naturalną gdzieś do połowy wlosow mam swoj naturalny kolor a reszte farbowane (daze do powrotu do naturaknego koloru) moje wlosy sa do odrostow polamane,rozdwojone prze cudowne blond farby. Mam 5 wlosow na krzyż. Nie znam blondynki z naturalni gestymi wlosami(moze sa jakies wyjatki) wszystkie blondynki maja cienkie wlosy. Pracuje z dziecmi i te male jasnowlose również maja cienkie wlosy. Przejdzmy do twarzy. Nie uwazam sie za pieknosc ale nie jestem tez brzydka raczej przecietna. Mam ladne oczy ale tylko jak sa pomalowane. Nie mam rzes i brwi. A dlaczego ? Bo sa jasne i w ogole ich nie widac. Jak nie jestem pomalowana wygladam jakbym cpala rok. Robiłam henne na brwi ale zaczely wypadać wiec przestałam w związku z czym nie mam brwi. Mam bardzo jasna cere gdy nie jestem pomalowana widac mi popekane naczynka. Moje kolezanki z ciemnymi wlosami moim zdaniem w ogole nie ppwinny sie malowac bp wygladaja tak samo no moze poza cera,bo widac niedoskonałości. Prawda hest taka,ze mężczyzni moze lubią blondynki ale te farbowane z grubymi włosami, normalnymi brwiami i rzesami i obowiazkowo z wielkimi cycami ktorych ja nie mam :o. Nie widze nic fajnego w byciu blondynka. Jedyny plus to jasne wlosy na nogach. Pozdrawiam

Gość gość
Przefarbuj sie

Gość gość
Dodam jeszcze,ze moje wlosy od roku mie widziały farby,suszarki, prostownicy i c***j wie czego :D a wygladaja jak kopa siana. Kolezanki z grubymi cieknymi wlosami susza,prostuja,farbuja nawet dekoloryzacje sobie urządzają i maja ladne wlosy

Gość gość
I dodam jeszcze ze nikt mnie mie chce roochac

Gość gość
e tam autorko, ja jestem naturalną brunetką mam ciemno brązowe włosy, są grube, ale strasznie sie niszczą mimo to tez nie prostuje od przeszło roku, nie susze nie robie nic a i tak mam siano jakbym nie wiadomo jak je traktowała

Gość gość
Oj niestety chyba taki gatunek wlosow i nic sie nie da z tym zrobic ale i tak uwazam ze brunetki sa ladniejsze :)

Gość gość
blondynki mają cienkie włosy, taki genotyp ludzki endemicznie ludzie tej haplogrupy zamieszkiwali północne rubieże , gdzie słońca mało , więc i jasna karnacja i cienkie włosy, matka natura wie co robi

Gość gość
Dlatego jak widzimy blonynke z grubymi wlosami to powinniśmy wiedziec , ze kolo blondynki to ona moze jedynie stala. A facetom wlasnie sie takie podobają! Tymi naturalnymi nie sa zaonteresowani bo w sumie nie ma czym :o

Gość gość
Prawdziwe blondynki sa brzytkie :D