Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie przegoniłem już 3 grupę żebraków Owsika

Polecane posty

Gość gość
wolę dać żebrzącej chazarskiej żydówce niż milicyjnemu maczo posługującemu się bachorami, których nawet nie spłodził :classic_cool:

Gość gość
patrz a ja musialam ich sama zaczepic i dac bo chcieli mnie ominac :)

Gość gość
ja spuściłam psy:classic_cool:

Gość gość
jesli kiedyś będziesz potrzebował pomocy to skamlący przyjdziesz prosic aby cię dopuscili do owsiakowego sprzętu

Gość Tosiek z Brzozowa Małego
Mam przygotowany widły, żeby ich pogonić.

Gość FAJNIE JEST
Niech was piekło pochłonie PODŁE MOHERY!!!! Od lat wpłacam na WOŚP i moja Rodzina również. Wole płacić na WOŚP jak na Rydzyka który zręcznie okrada naiwnych starych ludzi!

Gość gość
Autorze cóż za hipokryzja. Dlaczego nie przegonisz na porodówce kobiet z rodziny, których nowonarodzone dzieci korzystają ze sprzętu WOŚP?

Gość gość
gonic tego komuniste Owsiaka do zlodziejskiej diliny

Gość Ale to już było
Debilu!!!!Skończ pisać te idiotyczne posty! Nie chcesz pomagać, to nie! Dawałem i nadal płacę i g****o ci do tego cwelu ***** n y .!

Gość gość
hipokryci :D sprzęt jest własnością wośp niech wywieszą tam listę osób, którym nie wolno go udostępniać niech zamkną mordę bo skoro do szpitala wstawili to jest dla wszystkich nie tylko zaszantażowanych emocjonalnie dobrocią milicyjnego syna w czerwonych portkach który koniecznie musi dojeżdżać do roboty porsche :D

Gość gość
nawet lubie tego zlodzieja Owsiaka jest taki glupi i zlodziejski

Gość gość
Jesteście totalnymi losiami to co owsik zbierze to nawet nie jest 1% budżetu rocznego NFZ,co miesiąc bulicie konkretne pieniądze a od nich nie wymaganie zakupu sprzętu? Juz nie mówiąc o tym ze on kupuje to po zawyżonych cenach poprzez te spółki córki

''sprzęt jest własnością wośp niech wywieszą tam listę osób, którym nie wolno go udostępniać'' Na szczescie wosp nie ma tak waskich horyzontow jak ty. Swoja droga gdyby mial, to faktycznie ostra krytyka mialaby sens. Na szczescie, nawet jesli Owsiak i cos kreci, nie jest przynajmniej tak perfidny jak czesc jego zwolennikow.

Gość gość
Sprzęt dla szpitali kupowany jest bez przetargów, a szpital nie ma wpływu na wybór firmy i negocjację umowy kupna. Sprzęt często stoi nierozpakowany, bo materiały eksploatacyjne do urządzeń są zbyt drogie, lub szpital nie ma pieniędzy na dodatkowy etat dla osoby obsługującej.

Gość gość
nawet jesli Owsiak i cos kreci, nie jest przynajmniej tak perfidny jak czesc jego zwolennikow x a skąd wiesz? nie zauważyłeś/łaś, że kiedyś mówiono, że Owsiak jest kryształowo czysty teraz już dość powszechnie ludzie mówią, że może nie jest już taki czysty, nawet ty bierzesz to pod uwagę :D ale jaki pożyteczny :D to może, gdy się głębiej pogrzebie, jeszcze rok, jeszcze ze dwa procesy, audyt! i okaże się, że jest po prostu wyrachowanym kombinatorem? na początku był święty, teraz już tylko nie taki perfidny :D tak bez emocji, powiem ci, że nie ufam człowiekowi, który w procesie o swoje dobre imię, nie chce pokazać księgowości, wykręcając się tajemnicą handlową :D jakby tejże tajemnicy w procesie sądowym, nie dało się ochronić ON NIE JEST WIARYGODNY, tak jak cała III RP

Gość PanGag
jeszcze rok, jeszcze dwa lata, gdy polski RZĄD zlikwiduje wszystkie kopalnie, firmy państwowe transportu lotniczego, kolejowego, zostaną sprzedane za GROSZ lasy państwowe itd. to WOŚP automatycznie ulegnie samorozwiązaniu , ponieważ Polacy nie będą wrzucać pieniędzy do puszek, będą oglądać każde 5 PLN z każdej strony , czy kupić chleb i słoik dżemu ? Kogo będzie stać aby kupić na aukcji WOŚP stare trampki piłkarza albo tak zwane 'złote serduszka' ? Polakom pozostanie tylko patrzeć na 'światełko do nieba' a Jurek zostanie w czerwonych gaciach

Stad wiem, ze mialam na mysli konkretne zachowanie (patrz cytat w moim poscie) i cos takiego nie ma miejsca. Pewnie, sama jako nastolatka z woodstocku go idealizowalam, teraz nie widze sensu wypowiadac sie na temat stawianych mu zarzutow, glownie dlatego, ze wiem o calej sprawie tyle co z kafeterii.

Gość gość
szajba narcyzowi odbiła, 20 lat chodzić w laurach i laurkach?! komu by nie odbło???

Gość gość
Stad wiem, ze mialam na mysli konkretne zachowanie (patrz cytat w moim poscie) i cos takiego nie ma miejsca. x coś takiego nie, to był polemiczny żarcik, jasne jest, że to nie jest możliwe, ale wyprowadzanie kasy już tak x Pewnie, sama jako nastolatka z woodstocku go idealizowalam, teraz nie widze sensu wypowiadac sie na temat stawianych mu zarzutow, glownie dlatego, ze wiem o calej sprawie tyle co z kafeterii. x wejdź sobie na blog Kontrowersje net i tam, możesz poczytać, dość długi tekst o problemie. Chcesz to się zapoznasz. Ja także uważałem, że wszystko jest OK i widzę teraz, że wcale nie. Widzę także, że Owsiak, który mnie zawsze raził swoim prostactwem, jest rzeczywiście prymitywnym chamkiem, gdy broni się zakrzykując sensowne pytania. Nie wygląda to dobrze.

Gość gość
,,mrowka cała ,, , ,,zloty melon,, - o to firmy ,ktore zyja dzieki zebranym srodką:-) :-) jakos trzeba bylo to polapac by sie fiskus nie doszukal walkow.

Gdyby sobie 'zyli', nikt nie robilby problemu. Nawet wolontariusze musza placic rachunki. Niestety wyglada to gorzej.

Gość gość
wszyscy przeciwnicy pocałujcie Owsiaka w dupę... nie jestescie warci lizać jego pięty...