Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emininini

Ma Ktoś reumatyzm?

Polecane posty

Gość Emininini

Cze.Chodzi Mi konkretnie o objawy wskazujące na reumatyzm ponieważ Moje dolegliwości na to wskazują.Strasznie bolą Mnie dłonie na razy nie raz aż nie do wytrzymania.Może to co innnego,ale skupiam się na reumatyźmie niestety.Jeśli jest Ktokolwiek cerpiący na reumatyzm to proszę o podanie objwów i porównam ze Swoimi.Dzięki.

Gość gość
Na poczatku bola stawy. Potem pojawia sie obrzek, przewaznie puchna najpierw palce w rekach, symetrycznie, najpierw w pierwszej rece potem w drugiej. Nie ma na co czekac, jesli bola cie rece to idz do lekarza i zrob sobie badanie krwi na reumatyzm. Wtedy bedziesz wiedziec.

Gość robik33
Duże możliwości jeśli chodzi o taką domową terapię daje Magneton od Energy Noma Medica – www.140longlife.eu/magneton-max . Działa jako pole magnetyczne, do tego generuje fale Schumanna (niezwykle ważne!) i jeszcze biorezonans na dokładkę jest.

od ponad 20 lat naukowcy badali malza perna caniculus -gasi stan zapalny stawów- reumatyzm ,zwyrodnienia ,wskazany dla sportowców ,osób z nadwagą od 2009 w POlsce dostępny lyprinol-ole z małza perna caniculus -cena zbyt wysoka 120żł w badaniach była przebadana inna postać małza -mączka perna caniculus -podawana z tranem -wyciszała stan zapalny ,tylko małż zielony ma kwasy p/zapalne powstrzymujące reumatyzm i w 100% bezpieczny bo naturalny w Polsce dostępne wersje green lipped mussel lub grunlipmuschel -cena 150 kapsułek po500mg -czyli cena dostępna dla nas -do kupienia na eperna.pl poczytać-jest tam też dieta ............

Moja babcia choruje od dawna, najgorsze jest to, że ma też chorą wątrobę i wrażliwy na leki żołądek, więc często przyrywaliśmy kurację od lekarza. Jakie są objawy - oczywiście bóle w stawach od kolan, po łokcie a nawet kręgosłup. Zesztywnienia (zmniejszanie sie zakresu *****iwości stawów), ciężkie dni, w których babcie tak boli, że ma problem z poruszaniem się nawet na bardzo bliskie odkległości. Ponad dwa lata temu koleżanka poleciła mi suplement diety Salai Guggal z himalajskich ziół. Supelement jest kompozycją ukierunkowaną strikte na reumatyzm, bóle kości i stawów. Działa przeciwbólowo i zwiększa ruchomość stawów itd. Nie powiem żeby babcia jakoś cudownie ozdrowiała, wiadomo reumatyzm nie minie magicznie, ale jest duuuuża poprawa. Mniej ją boli, dużo mniej jest takich dni, że nie może w ogóle chodzić. Składniki suplementu są naturalne, roślinne, więc wątroba i żołądek nie cierpią (a przynajmniej nie z powodu tego leku). Dzięki temu mogła stosować kurację regularnie i na dłużej. Niestety przez dłuższy czas lek nie był dostępny w Polsce, musiałam zamawiać go z zagranicy. Wynikało to z jakiś problemów finansowych z ponowną rejestracją suplementu w Polsce (tak mi powiedziała Pani w sklepie, w którym był dostępnu) ale podobno jakoś od września produkt ma być znów dostępny. W każdym razie polecam na nprawdę. Wygooglujcie sobie ten suplement i poczytajcie o co chodzi, bo na prawdę warto. Moje koleżanki już pokupowały lek swoim rodzicom i też są zadowoleni. jakby ktoś z Was chciał się podpiąć pod moją przesyłkę z zagranicy to piszcie na michalina.kownacka@op .pl usmiech.gif