Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zanzea

pogodzilam sie z samotnoscia i jest mi lepiej

Polecane posty

Gość Zanzea

jest tyle topikow na forum o ludziach samotnych, ktorzy staraja sie to zmienic. Niestety miernie im to wychodzi. Ja tez chcialam to zmienic, ale bezskutecznie. Moze tak powinno byc. Juz nie robie sobie nadzieii i jestem jakby spokojniejsza. Nie chodzi tu tylko o faceta, ale rowniez o znajomych. Chyba robie nienajlepsze pierwsze wrazenie. Zamiast szukac znajomosci w internecie czy w dyskotekach koncentruje sie na mojej pracy. I juz widac efekty. Mam 25 lat postawilam sobie za cel odniesc sukces zawodowy. Nie chce juz uganiac sie za ludzmi i zebrac o ich sympatie. To tez radze innym samotnym. Nigdy nie warto tracic czasu na cos co przynosi tylko rozczarowanie.

Gość gość
mysle ze znajomych mozna sobie zawsze znalezc, bo duzo ludzi jest w samotnych, ja mam znajomych na wyjazdy czy zeby gdzies wyjsc a z szukaniem faceta tez daje sobie spokoj, uwazam ze to kwestia szczescia i przypadku

Gość gość
Jestem chłopakiem i też się z tym pogadziłem. Samotność nie jest taka zła gdy ma się pracę i pieniądze lecz gdy i tego nie ma można sięgnąć duchowego dna..

Gość Zanzea
nie znam ludzi samotnych. wszyscy dookola w zwiazkach. Mam dobra kolezanke, ktora tez za duzo znajomych nie ma. Ma chlopaka, ale to tez nie jest udany zwiazek.

Gość Zanzea
mam dobra prace i mieszkam za granica. Dzieki temu stac mnie na samodzielnosc czy na wakacje. Ciezkoby bylo gdybym zarabiala grosze.