Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam odejsc od chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Ja i mój chlopak mamy po 17 lat. Jestesmy ze sobą 2 lata, jest nam razem dobrze. Ostatnio coraz częściej nalega na seks, mówi ciągle o nim, a ja mu wciąż powtarzam ze nie chce, ze nie jestem gotowa. On na to, ze pewnie go nie kocham, albo ze mam kogoś innego :o nawet powiedział ostatnio ze sie pewnie puszczam na boku :( bardzo go kocham ale nie jestem jeszcze gotowa na seks, on powiedział ze jeśli nie chce mu dać dowodu mojej miłości do niego to nasz związek nie ma sensu. Jestem załamana nie wiem co mam robić :(

Gość gość
chce cie tylko przeleciec. jak kocha to zaczeka . znasz to ? pewnie ze raczej tak ;) dziewczyno zalezy mu tylko na jednym, ale to tez oznacza ze cie ocha. ja czekam z chlopakiem 3 lata i czasem korci ale nie chce ;) jeszcze troche :) powiedz mu zeby nie naciskal inaczej odjedziesz :) to oczywste ze nie jestes gotowa :) nie bój sie, po prostu powiedz mu to ! ;) powodzenia 🌼

Gość gość
Nie moge uwierzyc ze zależy mu tylko na jednym, bardzo sie kochamy i nigdy wcześniej nawet nie bylo wzmianki o seksie, a teraz jak zaczal to końca nie widac

Gość gość
wiem rozumiem :) sama jestem od ciebie starsza o rok. a facet tez naciskal it po rocznym zwiazku. oczywiscie kocha,ale mu hormony buzują i czuje pociąg seksualny . to normalne :) nie rob tego jak nie ejstes gotowa ja tez jeszcze nie zrobilam i dobrze sie czuje . pamietaj jak kocha to zaczeka. :)

Gość gość
Moze masz racje.. :( a co jeśli odejdzie? Powiedział ze ten związek nie ma sensu skoro nie chce mu dać dowodu mojej miłości do niego, chyba bym sie zalamala gdyby odszedl, byl ze mna w najtrudniejszych momentach mojego życia (problemy rodzinne), zawsze mnie wspieral..

Gość gość
posłuchaj dziewictwo to nie dowod milosci. niech czeka, powinien cie zrozumiec. nawet gdybyscie wpadli - macie warunki ? on ? ty? no wlasnie trzeba sie zastanowic :) on powinien przede wszystkim CIE ZROZUMIEC . :) Powiedz mu o obawach itp :) wiem ze jesteście i trawcie w najtrudniejszych chwilach- tak jak kazdy zwiazek :) dasz rade :)

Gość gość
jesli odejdzie to znaczy ze zalezy mu na jednym i tylko na tym. wiem to dzinwe i nie dopomyslenia ale taka prawda. :)

Gość gość
Glupie dzieci

Gość gość
Pogadam z nim dzisiaj, dzięki :)

Gość gość
hehe spoko :)