Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabel do wtyczki

za co najbardziej kochacie samców?

Polecane posty

Gość gość
za oswiadczyny i slub po tym jak przystojniejszy kopnie w d**e

Gość gość
kabel zwinął kabel i wykablował z topiku. jak zwykle! tchórzofredek!

Gość kabel do wtyczki
a czy nie jest tak , ze czasami pod płaszczem pozytywnych cech facetów , kryje się chęć bycia z facetem głównie dla kasy czy seksu oraz tego , że jest przystojny ?

Gość gość
nie powiem ,nie będę zdradzać najbardziej uroczych stron wyjątkowych, żeby inni kabelkowi nie naśladowali bo jeszcze się nabiorę :-)

Gość kabel do wtyczki
dziwne , jak pytam o pozytywy - niemal żadna kobieta nie chce o nas pisać , a gdybym pytał o negatywy - temat nigdy by się nie skończył

Gość gość
nie wiem. nigdy nie byłam z facetem dla kasy, dla samego seksu, ani wyłącznie ze względu na jego wygląd. w takich przypadkach trudno mówić o związku.

Gość kabel do wtyczki
gość dziś wynika z tego , że my was nabieramy swoimi cechami ? czyli poznanie sie i związek , to nabieranie ? gość dziś to napisz dlaczego byłaś skoro nie byłaś dla tego , czy tamtego

Gość gość
nic w tym dziwnego jak poznasz negatywy to z rozpoznaniem pozytywów już prosto jest (chyba, że kable pokręcone) :P

Gość kabel do wtyczki
gość dziś pokręcone , to są wasze argumenty , by normalnych cech - nie pisać

kabel, na pytania w jakim jesteś/chcesz być związku musisz sobie odpowiedzieć sam. każdy ma inny powód do bycia z drugą osobą. jedni są z miłości, inni z wygody, bo żaden lepszy się nie znajdzie itp. osobiście uważam, że warto mierzyć wysoko, czyli w obopólnie satysfakcjonującą relację, w której żadna ze stron nie czuje się nieszczęśliwa i wykorzystywana :)

Gość dorota bez logowania
no dobrze, w mężczyznach lubię siłę, zdecydowanie i pewność siebie, ale nie arogancję, mądrość i opanowanie, dojrzałość, poczucie humoru, oraz to, że czasami mogę się przy nich poczuć mała, bezradna i zaopiekowana i nikomu to nie przeszkadza:-P lubię to, że tak bardzo różnią się od kobiet. tam wyżej był mój post, wrzuciło mnie z gościa.

Gość kabel do wtyczki
Ala , tylko pytałem osobno każdej z was , za co nas lubicie i jakie to cechy i właśnie czekałem na różnice Dorotka , no w końcu szczerze , dzięki za pozytywną odpowiedź (po mękach) :P

dobra kabel, dość tych czułości, teraz jedziemy z tym czego w was nie lubimy:-)

Gość kabel do wtyczki
Dorotka , jak widać , każda z was potrzebuje samca koło siebie i to takiego z własnym zdaniem i swoimi różnymi od was , cechami - po to by poczuć różnicę na sobie i wokół siebie

Gość kabel do wtyczki
ok to teraz negatywy - możecie się teraz wyżyć i opisać , co was "najbardziej kręci"

to chyba normalne i zdrowe podejście, kiedy kobieta chce mężczyzny z własnym zdaniem itp? facet ma być partnerem, nie podnóżkiem

Gość gość
Ja lubie się czasami wybrać do sauny aby sobie popodziwiać fajnych nagich facetów.