Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31letnidoktorant

Jestem 31 letnim doktorantem i lubię napalać się na studentki

Polecane posty

Gość 31letnidoktorant

Jak w temacie robię doktorat na uniwersytecie,mam zajęcia ze studentami i lubię patrzeć się na skąpo odziane studentki.Najbardziej lubię spoglądać na nogi biust i tyłeczek.Ostatnio mój promotor stwierdził ze w dzisiejszych czasach studentki wstydu nie mają ze się tak skąpo ubierają,ja przytaknąłem lecz w myślach wiedziałem ze bez tego, obowiązek dydaktyczny nie byłby aż tak fascynujący :)

Gość gość
pewnie marzysz o tym ze na zaliczeniu jakas ladna studentka nie bedzie nic umiala i podejdzie do ciebie , rozepnie ci rozporek i zacznie ssac fiuta?

Gość nazywajmy tombak tombakiem
twoj problem pociesze cie - moja babcia wlasnie idzie na uniwersytet :classic_cool:

Gość gość
tak, jasne. doktorant nie ma co robić, więc się wywnętrza na forum dla debili. marne prowo jakiejś studenteczki.

Gość 31letnidoktorant
Często wyobrażam sobie ze wchodzą do mojego pokoju i ściągają z siebie ubranie :)

Gość 31letnidoktorant
gość dziś Nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo egzotyczni ludzi są na doktoracie powiem więcej nie chcesz sobie wyobrażać jacy są niektórzy profesorowie czy doktorzy prywatnie :D

Gość gość
Tak się składa, że znam wielu. I mnie chciano wciągnąć niegdyś do tego grona, ale to nie mój świat. Stąd wiem, że doktoranci to inteligentni, młodzi, zabiegani, zapracowani ludzie. Kto z nich miałby czas na takie pierdoły jak to forum.

Gość gość
Oryginały zdarzają się czasem, jak wszędzie. Ale jeśli jesteś jednym z nim, to pewnie studenci mają z ciebie polewkę.

Gość 31letnidoktorant
gość dziś Kiedy trzeba to się pracuje kiedy nie trzeba to się nie pracuje,jak wszędzie.Nie znam nikogo kto by cały czas pracował i nie miał życia prywatnego,taka osoba musiałaby zrezygnować z uprawiania nauki bo to nie dla niej.Wyniki mojej pracy są dobre publikuje w najlepszych czasopismach zagranicznych a się nie przemęczam,wszystko kwestia indywidualnych predyspozycji.

Gość gość
prowo jak stąd do Chin. jest zima, a nawet w lecie studentki ubierają się normalnie 🖐️

Gość gość
masz zryta psyche

Gość gość
w tym wieku powinienes juz byc dr

Gość gość
Taaa, w środku zimy skąpo. Chyba w toalecie.

Gość 31letnidoktorant
gość dziś Gdzie jest napisane ze powinienem być w takim a takim wieku doktorem ? Miedzy doktoratem a skończeniem studiów pracowałem 5 lat w banku. gość dziś chodzi o maj czerwiec gdy się robi ciepło,oczywiście :D

Gość gość
jestes nienormalny

Gość gość
w tym wieku powinienes szukac zony :)

Gość 31letnidoktorant
podnoszę bo to dla mnie bardzo ważny temat!