Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na seks bez zobowiązań mogą sobie pozwolić tylko faceci przystojni

Polecane posty

Gość gość

lub bogaci. Brzydal, przeciętniak z urody, niezbyt zamozny facet musi sie ozenic by miec seks. Tylko ciacha i bogacze nie maja problemu z poznaniem kogos na bara bara

Gość gość
a ja jestem wykształcone ciacho i nie interesuje mnie przelotne bara bara czekam na ta jedyna, z ktora sie zwiaze na całe życie :P

Gość gość
czekam na ta jedyna, z ktora sie zwiaze na całe życie xxx człowiek to poligamista, czego was uczą durnie w tych szkolach?

Gość gość84
Nie którzy pewnie są poligamistami, ale nie wszyscy. A co do tematu, jak bym powiedział, ze raczej facet z kasą (choć oczywiście lepiej jak jest do tego przystojny).

Gość gość
A po co ci seks bez zobowiązań skoro jesteś bogaty? To dobre dla biedaków, bogacz może mieć młodszą od siebie dziewczyne, która oprócz seksu zrobi mu jeszcze śniadanie i pogada o różnych rzeczach, można z nią iść do kina, popływać łódką i wziąć na bankiet pochwalić sie przed kolegami... Tak, to jest życie, bogacze nie bawią sie w 'układy' :D

Gość gość
To raczej biedak musi miec zone. Bogacz ? Zatrudnia gosposie, pomoc domową, doswiadczoną kobiete ktora sprzata, gotuje, jest jak członek rodziny lub seksowną Rosjanke, Tajke, Chinke. Seks ma na skinienie palca, jak do tego jest przystojny to moze dymac codziennie inną, tacy faceci nie muszą miec zony darmozjada. Tacy faceci to przywódcy, ludzie sukcesu, tacy nigdy nie są wierni. Nadaktyny gen DRD3 I DRD4 to więcej dopaminy, a dopamina odpowiada min za sukces, pewnosc siebie, sklonnosc do ryzyka, poszukiwanie nowosci, kreatywnosc. Ciepła klucha musi sie zenic i zyc jak szary czlowiek, tego nie da sie zmienic

Gość gość
hehe, czy to nie ty zakładałeś temat o tym, że wolałbys być zdradzany przez ładna kobietę niż nie być przez przeciętną? :D A teraz kolejne "mądre" przemyślenia.. musisz bardzo nie lubić swojego wyglądu

Gość gość
ja chce tylko jednego