Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednacoobczajaskype

Do użytkowników Skype

Polecane posty

Czy są tu osoby, które dość często korzystają ze Skype? Jaka jest jakość takich połączeń? Głos słychać wyraźnie, bez opóźnień, tak jak przez telefon? Da się przez to normalnie pogadać? I - co najważniejsze - nie rozłącza Was co chwilę? Kiedyś parę lat temu, próbowałam zadzwonić do kogoś przez Skype i co parę minut zrywało nam połączenie. Od czego to zależy, jaki sprzęt trzeba mieć, by dźwięk był czysty, a połączenie ciągłe - od kompa, od słuchawek, od rodzaju netu?

*kiedyś, parę lat temu - miało być

Gość gość
korzystam codziennie rozmawiam ze znajomymi na calej ziemi:)

Gość gość
internet musi być w miare dobry minumum 1mb na sekundę, warto mieć dobre słuchawki i mikrofon (można kupić 2 w jednym za około 70 złotych) i dobrą kamerkę też za minimum 80 złotych, jak masz laptopa z tej epoki to masz wszystko wbudowane i też powinno chodzić :)

Beznadziejna jakość, lepiej sobie załóż VOIP'a Ja fo Francji na komórki dzwonię za 19gr, a na stacjonarne za 5 gr minuta.

Gość gość
na skype poznalam fajnego chlopaka z Australi ktory przyleci do mnie w Lutym:)

Dziękuję za odpowiedzi :) To musi być coś darmowego, dlatego pomyślałam o Skype. Będę rozmawiała parę godzin dziennie, zbankrutuję. A jaki internet jest najlepszy i nie zrywa? Rozumiem, że ma być szybki i bez limitu, ale jaki? Chwilowo mam jakiś radiowy, jest bardzo szybki i w ogóle miodzio, ale niech tylko zerwie się silniejszy wiatr i srrrru - netu nie ma :O