Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolałbym byc kobietą!

Polecane posty

Gość gość

Wy to macie łatwo. Umalować się, szpileczki, ładna bielizna i głupi usmieszek i każdy facet jest wasz... Z seksu też kilka razy więcej przyjemność. Szczerze wam zazdroszczę. Możecie nic nie robic****achnieć a facet będzie nad wami skakał jak go sobie ustawicie. Omamić chłopa to żaden problem. Pokręcić trochę tyłkiem przed facetem, potem on by mnie ostro wziął, nic rozkładam nogi, postękam i cała moja robota wykonana a on musi sie męczyć i jeszcze powstrzymywać wytrysk...

Gość gość
daj spokój, bóle menstruacyjne by Cię wykończyły

Gość gość
musisz jeszcze urodzić co najmniej 2 dzieci:), ciekawe czy nadal jesteś zainteresowany

Gość gość
przeszkadza c***enis? :) albo mini?

Gość gość
O nie nie. Ty byś nie chciał być kobietą. Ty byś chciał być bardzo ładną konietą! A to inna sprawa.

Gość gość
Gdybym był równie ładną kobietą co facetem to mógłbym być kobietą nawet dzis ;p Bóle menstruacyjne? a pozostałem 3 tygodnie można czerpać przyjemność z wywijaniu tyłkiem. Jak patrze na dziewczyny to załamka, nie potrafia sie ubrać ani zachowywać. Przypomniała mi się teraz piosenka Kayah "superman". To ja własnie coś takiego czuje w drugą stronę.Bawi mnie nawet moja siostra która jest mega laską i mówi że nie wie jak poderwac faceta i że ona się nie zna ;p Jak na nią patrzę to nie rozumiem czy robi sobie żarty czy na prawdę.

Gość gość
Omamić chłopa? Kochany nie jest tak prosto być kobietom :/ Ja już nie mowie o fizjologi takie już nasza płeć ale o tym jak w tym kraju- niby to równouprawnienie ale jak tu się traktuje kobiety. W pracy jest ciężko jeśli się idzie w kierunku gdzie większość kadry jest męską grupą:/ Do tego dochodzi iż przeważnie to kobieta mniej zarabia. A tak luźniej to na co dzień oceniali by cie przez pryzmat tego jak wyglądasz, nawet jak przytyjesz 1 kg to twojej "przyjaciółce" nie umknie to z innymi kobietami trudniej się utrzymuje relacje nie tak jak z mężczyznami idzie się na piwko i jest fajnie tutaj jest to bardziej skomplikowane. Kobiety o wiele bardziej są wrażliwe dobija je czasem nawet pogoda nie mówiąc o tym, że w pl to kobieta i przy dzieciach i do pracy a mężczyzna tylko praca i browar i jak tu nie mieć depresji? :P Kobiety są skomplikowane czasem same siebie nie rozumieją... Nie jest łatwo być kobietą.

Gość gość
"czasem same siebie nie rozumieją." objawy choroby psychicznej, a mówisz sama do siebie?

i codziennie rano się malować, ze czesaniu nie wspomnę :P a chłop portki nałoży, zęby umyje i gotowy do wyjścia :-)

Gość gość
Nie objaw choroby psychicznej tylko szczera prawda. Radze przeczytać książki chociażby z serii "dlaczego mężczyźni kłamią, a kobiety płaczą"

Gość gość
a ja chce byc mezczyzna moglabym robic co chce i zadnych konsekwencji ponosic. a jak kobieta robi takie rzeczy jak facet to juz karzdy krzywo patrzy i ponosimy kare tylko temu ze jestesmy kobietami. wy macie wiekrzy luzik

No ale widzisz, jakie to niesprawiedliwe. Kobieta może mieć każdego, ale jak ma, kogo chce, to od razu powiedzą, że d***** i puszczalska. Jak jest zbyt bezpośrednia w podrywaniu faceta, to też powiedzą, że łatwa ipuszczalska. Nie może wrócić w spokoju do domu w tej swojej krótkiej spódniczce i na szpilkach bo ją zgwałcą i jeszcze powiedzą, że to jej wina. Malowanie się i pielęgnowanie zajmuje dużo czasu i kosmetyki dużo kosztują. Przystojny facet ledwo co musi przy sobie robić, bo nawet trzydniowy zarost jest sexy. I o ile orgazm ma praktycznie każdy facet, osiąganie orgazmu będąc kobietą nie jest wcale takie łatwe. Wiele kobiet musi się tego uczyć latami, niektóre dochodzą do tego dopiero na starość, inne wcale. No i wy możecie sikać na stojąco. Zawsze zazdrościłam facetom takiego udogodnienia

Gość gość
No i wy możecie sikać na stojąco. Zawsze zazdrościłam facetom takiego udogodnienia O taaak!

Gość gość
Równouprawnienie to już od dawna jest i będzie ale taka prawda, że właściciel małej firmy zawsze szybciej da prace męższczyźnie. Dlaczego? Bo nie ma ryzyka, że zaraz pójdzie na płatny urlop macieżyński na pare miesięcy! Czyli płaci sie pracownicy i jeszcze trzeba znaleźć zastępstwo. Pracodawcy to nie seksiści, oni po prostu nie chcą zbankrutować. Jedyne wyjście z tej sytuacji jest takie żbeby państwo pokrywało koszty wszystkich urlopów małżeńskich. No ale u nas państwo jest biedne, nie to co w Skandynawii albo Szwajcarii.

Ja tam wolę być facetem. Omamić kobietę to też żaden problem. Tylko co to da?

Gość gość
"Omamić kobietę to też żaden problem. Tylko co to da? " niby jak? Faceta to ja też wiem jak zrobić i owinąć wokół palca.