Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na tym forum chyba jeszcze zadna kobieta nie przyznala sie ze leci na samochody

Polecane posty

Gość gość

czy naprawde w Polsce 2015 roku juz zadna kobieta nie leci na samochod faceta? Szczerze to trudno mi uwierzyc, ze 13 lat temu wystrarczyl 6 letni golf by wyrywac laski, a dzisiaj nawet nowy Mercedes nikomu nie imponuje. A moze po prostu malo ktora sie przyznaje do tego (nawet na anonimowym forum), ale w rzeczywistosci jak pojdzie na randke z nowym facetem i okaze sie, iz ten jezdzi 13 letnia Fiesta, to straci w je oczach, a jak okaze sie, ze ma nowe audi a4, to mezczyzna zyska na atrakcyjnosci?

Gość blablaHara
dlaczego nie ja sie przyznaje podpisano:Scarlett :classic_cool:

Gość gość
Nie lecę na żadne auto, jestem wychowana w rodzinie zawodowych kierowców i samochód to dla mnie sprzęt który ma mnie zawieźć z punktu a do punktu b i to wszystko. Żadna marka nie robi na mnie wrażenia. Może jakby koleś czołgiem przyjechał na spotkanie , to by mi kopara opadła :P

Gość gość
no ale Ty jestes wyjatkiem

Ja lecę na samochody. Nie wstydzę się przyznać. Akurat nie na Audi czy BMW, bo to mnie nie rusza. Ale jakby facet przyjechał nowym Jaguarem F-type, to proszę Cię. Albo Crysler 300 C Hemi. O mateczko... Jest parę takich marek, które u mnie wywołują blacharo-ciarki. Ale jest ich mało, więc mało kto się orientuje. Natomiast, facet,który jeździ starym autem nie straci w moich oczach. Za zaje*iste auto można dostać punkty z extra puli.

Gość gość
Też lecę na samochody. Kiedyś sobie kupię lexusa :D

Gość gość
ja się nawet na samochodach nie znam, więc nie mogę na nie lecieć.

Gość gość
Lepiej porzadny facet z 13letnim autem niz ciul z nowym

Gość gość
no ja lece na auta, uwielbiam Porsche Cayenne, Range Rovery, a Cadillac Escalade to marzenie :D

Gość gość
lecę na status majątkowy i społeczny, ale nie na samochód sam w sobie, bo co z tego, że ktoś np ma zwyczajną pracę i drogi samochód, na który go nie stać. poza tym nie znam się na samochodach, rzadko który mi się podoba, czasem jak ma bardzo fajny design, wiekszość pojazdów na ulicach wygląda tak samo- kuzyn kupił sobie jakieś drogie audi: podnieca się jaki to swietny samochód itd- moze i tak, ale wyglada dla mnie jak kazdy inny. miliarder na hulajnodze jest atrakcyjniejszy niż murarz w mercedesie.

Gość gość
co z tego ze samochód z******ty jak facet to kretyn?? byc z kims dla samochodu?? bez jaj

Gość gość
to na co ma wydawac kasiore ten miliarder na hulajnodze?