Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka1212

dwuznaczne zdjecia meza co o nich myslec

Polecane posty

Gość Olka1212

jak w temacie, maz zrobil sobie pare zdjec z tesciowa, niby nic, ale jakos tak... dziwnie mi sie na to patrzy - no i wlasnie czy tylko mnie czy faktycznie wyglada to dwuznacznie? co powinnam zrobic w tej sytuacji? http://www.fotoszok.pl/show.php/2287552_zdj12.jpg.html http://www.fotoszok.pl/show.php/2287553_zdj17.jpg.html zdjecia robione w sylwestra, dzis je otrzymalam.

Gość gość X
na 100% ją posuwa

Gość gość
Nie ma w nich nic dwuznacznego. Jesteś chora

Gość gość zdziwiony
jak nie ma nic dwuznacznego? na pierwszym zdjęciu trzyma ją za cycki a na drugi ona pewnie kładzie rękę na jego sterczącym k*****e

Gość gość
czy to tak na serio?

Gość gość
no jak dla mnie to pierwsze zdjecie troche przesada, trzyma ja wyraznie za cycki

Gość gość
Kup mu skarpetki bi biednie wyglada

Gość gość
no właśnie, czyli mam podobne myśli:( gosc Krzysztof, a co szkodzi, podaj @ napiszę w wolnej chwili. Dzięki.

Gość gość
ee tam trzyma. Lekko kciuk położył :):)

Gość gość
nie trzyma za cycyki a ponizej, za brzuch, kulturalnie. Drugie - ona się opiera na nim, jako na facecie, poczucie meskosci etc. a Wy się ino już nastrajacie...

Gość gość
Jeśli to jego teściowa, to zdjęcia dwuznaczne. Jeśli to twoja teściowa, to zdjęcia jak zdjęcia. Normalne matki i syna. Jak ci dziwnie to niestety świadczy o twojej rodzinie. Jedno z dwojga albo zimny chów albo zimny i molestowanie.

Gość gość
zdjecia dwuznaczne

Gość gość
Bardziej mnie szokuje jak ta baba wygląda... stara, pomarszczona skóra, szyja stara, gęba stara, a ubrana jak 20latka, mini, dekolt, taka burdelmama, cyce na wierzchu.... jednym slowem MASAKRA jak ta krowa wygląda czy ona siebie nie widzi w lustrze? A ten twój mąż wybacz ale wygląda na strasznego prostaka i buca ze wsi. Ciekawe jak ty wyglądasz, aż strach pomysleć...

Gość gość
18,35 gosc ma racje

Gość gość
baba na oko 55-60 lat a ubrana jak 20 latka, ja pier... Jakby moja matka się tak ubierała to bym z nią poszła do psychiatry. Czy ta baba nie widzi jak żałośnie wygląda z tą starą skórą i pomarszczoną szyją w ubraniu jak nastolatka?

Gość gość
CZYJA to tesciowa?? twoja czy jego? jak twoja to zdjecie nie jest duznaczne, tylko chore osoby maja chore mysli i wszedzie dopatruja sie zboczenstw, te same widza pedofilie i molestowanie kieyd widza ojca myjacego swoja mala corke :O ale jezeli to jego tesciowa, to zdjecie wyglada na dwuznaczne, bo zaden zięć nie ma tak dobrego kontaktu ze swoja teściową by opierać palce na jej cycku :P

Gość gość
18:35, ciekawe jak twoja matka wygląda i jak się ubiera. Nóg takich jak ta babka ani ty ani twoja matka nie macie, co?

Gość gość
A co ma być ubrana jak zakonnica??Sama mam 29 lat i uważam że dobrze jak starsze kobiety ubierają się sexownie a nie w jakieś worki po ziemniakach

Gość gość
Jak dla mnie te zdjęcia to prowo . Dziwne sa bynajmniej babka wygląda jak burdel mama, a koles jak "meska d****a" który za kase ja grzmoci.

Gość gość
moja matka ma 55 lat i ubiera sie na swoje lata, piersi zakryte, skromnie, elegancko, a nie jak 55 letnia prostytutka jak ta pani na zdjęciu :O pomarszczona szyja, rece pomarszczone i taki dekolt, ja pier... :O

Gość gość
Jeszcze niech twoja stara burkę założy, żeby nie obrażać swoim wyglądem podobnych tobie pustaków. Jezu kobieta, kobiecie wilkiem. P********y katoland.

Gość gość
Też tak myślę. A wszystkim,którzy okazali obrzydzenie na widok pomarszczonej skóry kobiety na zdjęciu przypominam,że czeka ich to samo.

Gość wieseksmirdzoncy
Szkoda farelki na tako raszple

Gość gość2002
jakbym miał taką teściową to też bym ją w*****ał ,niezła suka:)

Gość gość
Tez bym jej pieroga wylizal

Gość gość
Fajna sunia cualko itp cycusie...mam 30 lat a mi stanal wiec co mu sie dziwic

zastanawiam się czy to nie prowo :) ? Para ładna z nich - dziana babeczka - sponsorka i jej utrzymanek :) Sorki, jeżeli uraziłam Twoją rodzinę, o ile to naprawdę oni, ale takie mam skojarzenia....

Gość gość
gość wczoraj Pani ze zdjecia ma super figurę i nogi.Twoja mamuunia moze o takich pomarzyć,ty chyba prostaczko też

Gość gość
Te zdjecia ściągnięte z neta,a wy się jaracie,hshaha:Gimbusy się produkują

Mi sie podobaja , kobieta dosc ladna tyle ze musi zalozyc dlugi rekaw i raczej inna fryzure, wtedy mogla by przynajmniej 10 odjac,a i czegos nie rozumiem, to maz jest z tesciowa - tak ? to ile on ma tesciowych, a to nie twoja matka ?