Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam, że akceptacja gwałtu zależy od kultury. Gwałt to coś naturalnego.

Polecane posty

Gość gość

W Afryce jest to coś normalnego, nikt nie ściga gwałcicieli...bo to nie jest tam uważane za przestępstwo, w islamie jest podobnie, a takze w bogatych krajach jak Korea Południowa, tam gdy facet bije po twarzy kobiete na srodku ulicy nikt nie reaguje, nie jest to uwazane za przemoc tylko jako forma upokorzenia kobiety, odebranie jej 'twarzy' co jet szalenie wazne u Azjatów. W ameryce łacińskiej faceci dzielą się na zniewieściałe c***y i maczo, kazdy powinien byc maczo, dla tamtejszych kobiet jest to normalne ze facet zdradza, ma wiele partnerek i partnerow (10% facetow w BRazylii to biseksualisci). Mozecie to zobaczyc w telenowelach, kazdy z kazdym. Wiem, ze to sie wam niepodoba ale takie są fakty. Teoria gender tez sie na tym opiera, na kulturze. Płec zalezy od kultury i mozna sobie ja wybrac. W Tajlandii, Wietnamie, Filipinach jest najwiecej transów. W PAkistanie kraju muzułmanskim transwestyci i transseksualisci mają specjalna ustawe, ktora ich chroni, tam transwestyci sa powszechni.

Gość gość
Naturalnym jest amputowac takigo k****a i to odrazu z jajami :D

Gość gość
chcesz zeby cie zg****ili

Gość gość
Dlatego ja żyje poza prawem i kulturą i wyznaje własne zasady. Według nich gwałt jest dopuszczalny tylko na wojnie :P A płeć zależy od narządów płciowych. I niczego innego.

Gość gość
Afryka południowa, tajlandia, pakistan. Dzicz, sodoma i gomora :o Jakieś pytania?

Gość gość
gwałt = przemoc, uważasz, że przemoc jest akceptowana? nie ma sprawy, jak tak bardzo chcesz mieć coś wciśniete w du/pę wystarczy głosno powiedzieć, nie musisz sie kryc za akceptacja gwałtu :)

a od kiedy to prawo jest wiernym odwzorowaniem kultury? pewnie prawnie nie jest to uregulowane, ale za gwałt się ludzie i rodziny mszczą prywatnie śmieszy mnie ślepa wiara w jakieś kodeksy.

Gość gość
broke, jesteś kotem?