Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwalają mnie sponsorzy którzy na seks spotkanie jadą autobusem

Polecane posty

Gość gość
jak widac mają wielkie doswiadczenie w procederze :o

Gość gość
taa, w porządku byłaś suko

Gość gość
szmato z Krakowa wyliż mi rowa

Gość kafeqrrrwa
chodze po rynku z różową parasolką

Gość gość
dziwne to czasy, gdy większym wstydem jest jeżdzenie autobusem niż dawanie d.u.p.y za pieniądze :D

Gość gość
nie jestem z krakowa idioto

Gość gość
Moja koleżanka tak dorabia ale czasem sama żałuje. Nie wiem czy to możliwe żeby się uzależnić? Ona zaprzecza ale mimo jakiś tam postanowień to nie robi niczego żeby z tym skończyć. Na życie jej nie brakuje a za ta kasę najczęściej wyjeżdża na wakacje.

Gość gość
Ktoś ci powinien dobrze stłuc dupsko żeby ci ta kasa z szmacenie się wyleciała z durnego łba.

Gość gość
Ile masz lat kafeteryjna szmato do wc?

Gość gość
Ja też miała taką sytuację pisała z facetem i już mieliśmy się ustawić na godzinę tylko przeozrnie zapytałam się czym przyjedzie - odpisał że tramwajem. Zablokowałam go i z innym byłam tego dnia :)

Gość gość
21 :(

Gość gość
jak teraz mając 21 lat robisz z siebie szambo dla sponsora to za niedługo będziesz wycierać sobą chodniki i psie goowna.

Gość gość
Haha przyjechałby tramwajem i co dalej? Sex w budce z frytkami? A może w krzakach? :D Faceci to mają wyobraźnie. Powinni na początku taki temat poruszyć. Koleś zaproponował mi dziś sporą kase ale nie mam zamiaru chodzić po krzakach

Gość gość
Ja mam teraz 19 lat a od roku zajmuje się sponsoringiem i sorry ale jeżeli wyzwolona a wam to przeszkadza, to wasza wina.

Gość gość
Ja mam 28 lat. Jak nikt nie chce mnie do związku to chociaż w ten sposób sobie poużywam

Gość gość
To nic nie zmienia że 19, i tak źle skończysz, jako stara uliczna pijaczka bez zębów :D

Gość gość
gość dziś Ja mam teraz 19 lat a od roku zajmuje się sponsoringiem i sorry ale jeżeli wyzwolona a wam to przeszkadza, to wasza wina. xx Nie jesteś wyzwolona, uprawiasz prostytucję, to wszystko.

gość dziś Wolałbym rasową kurwę niż "wyzwoloną" szmatę twojego pokroju. ;) Powodzenia w przyszłości, lepiej odkładaj pieniądze bo lekko mieć nie będziesz.:classic_cool:

Gość gość
racja, że to nie sponsorzy tylko zwyczajne gołodupce. a wy niby czym się różnicie od tirówek skoro chcecie się bzykać w aucie? :D

Gość gość
Wsadzić te pannice do auta i spuścić po pochyłej oblodzonej jezdni na "ale urwał", akurat są warunki. Tyle jesteście warte.

Gość gość
Tak czy owak, rzucam na was urok, będziecie miały raka i ten facet co tu pisze też.

Gość gość
Sama dostaniesz raka ty d****o! Zazdrościsz mi tego że ja zarabiam? Przez 2 lata odłożyłam...18 tys złotych !

Gość gość
Też bym ci miała czego zazdrościć, ze jesteś ostatnim gównem i nie masz żadnych zasad? wolałabym się zabić niż robić to co ty. Twoja kasa, którą za to dostajesz, obróci się przeciwko tobie a raka masz już w kieszeni, jeszcze trochę a się ujawni i będziesz długo i gorzko płakała oraz wiele cierpiała. Duzo bólu ci zyczę.

Gość gość
70 zł za numerek? nie żartuj. ja biorę 200 za numerek, 50 za loda w gumie :/ za całą noc 1000.