Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwalają mnie sponsorzy którzy na seks spotkanie jadą autobusem

Polecane posty

Gość gość

Rozwala mnie takie coś. Tu już omawiam szczegóły co i gdzie a ten wypala że nie ma auta i podjedzie autobusem albo tramwajem. Wstyd jak nie wiem :D Jak cie nie stać na auto to na prostutytke tym bardziej nie.Dziewczyny nie umawiajcie się z takimi!

Gość gość
Jak cie nie stać na auto to na prostutytke tym bardziej nie.Dziewczyny nie umawiajcie się z takimi! x nareszcie, sponsoring nazwany po imieniu

Gość gość
ha ha ha

Gość gość
Jakoś nigdy się z tym nie kryłam. Prostytutka to prostytutka i nie widze nic pomiędzy. A kolesie którzy myślą że znajdą naiwną do której podjadą autobusem a potem szukanie miejscówki przez niewiadomo ile czasu chyba na głowe upadli

Gość gość
ja osobiscie jechalem autem, ale udawalem ze go nie mam, zeby dziewczyna nie chciala byc pozniej podwieziona i nie spisala przy okazji numerow (przezornie dbalem o prywatnosc) eh stare czasy, katowice, ona lat 19, studentka 1. roku, 250 zlotych za godzinke dymanka w hotelu :D

Gość gość
Pamiętam kiedyś machnęłam ręką i przyjechał do mnie małolat z innego miasta.Chyba z godzine szukaliśmy miejsca bo wszędzie daleko. W końcu zaszliśmy do lasu przez jakieś krzaki i przy stacji kolejowej mnie bzykał.Porażka

Gość gość
A powiedz mi na co komu twoja rejestracja samochodu? No chyba że masz jakieś złe zamiary względem jej i boisz się namierzenia przez policje. Właśnie koleś który ma 28 lat i jest prawiczkiem zaproponował mi spotkanie. Ale okazało się że nie ma auta,więc się z nim nie spotkam bo to jest bezsensu chodzenie i szukanie miejsca

Gość gość
znowu szkalujesz ludzi ty szmatława kafeqrwo?

Gość Paulo C
czerwony autobus przez ulice mego miasta mknie :classic_cool:

Gość gość
na forach starsi szwagrowie pisali, zeby nie zapraszac do wlasnego mieszkania, uwazac na spisanie numerow auta i zeby zalozyc drugi telefon na d****** bo jak sie trafi jakas namolna, ktora pozniej ebdzie sama wydzwaniac albo pisac esemesy, to facet ma p********e

Gość gość
Skąpigrosze powinni siedzieć w domu i wsadzać sobie fiuta w butelke po frugo jak już tu jeden w innym temacie pisał. Nie dla psa kiełbasa

Gość gość
Mam samochód i jestem 27 letnim prawiczkiem :) nie jestem obleśny , gruby itd... Która chętna na sex za pieniądze?

Gość gość
I dlatego ja do swojego mieszkania nie chce zapraszać sponsorów bo potem będą mnie jeszcze nachodzić. Wole wyskoczyć w plener w samochodzie. Dla mnie niektórzy pokonują naprawde wiele kilometrów a tu miasto rzut beretem i takie cyrki. Nie dość że drogo nie biore a czasami wcale jak mnie facet dobrze zaspokoi to jeszcze wydziwiają

Gość gość
A tak na poważnie ile to wychodzi kaski za taki "pełny numerek"? (pyta prawiczek hehe...) Dziewczyny napiszcie :)

Gość gość
ja osobiscie jechalem autem, ale udawalem ze go nie mam, zeby dziewczyna nie chciala byc pozniej podwieziona i nie spisala przy okazji numerow (przezornie dbalem o prywatnosc) eh stare czasy, katowice, ona lat 19, studentka 1. roku, 250 zlotych za godzinke dymanka w hotelu x W którym roku to było? Spróbuj mnie o coś pomówić a będziesz miał sprawę w sądzie.

Gość gość
tu jest Polska i żeby popiłować twoją pitrynę biedny facet musi na czymś zaoszczędzić :(

Gość gość
Spiłować to ja ci mogę tą dżdżownicę jaką zapewne masz zamiast k****a.

Gość gość
Biore 50 za loda i 70 za sex.Ale jak już mówiłam czasem nie biore nic jak mnie facet fajnie zerżnie

Gość gość
Znowu zaczęły się ohydne wątki o sponsoringu. Kto je pisze?

Gość gość
Przeklinam wszystkie qrwy które tu piszą i życzę wam raka piersi z przerzutami.

Gość gość
Jak ci się temat nie podoba to tu nie wchodź. Ale wchodzisz bo widocznie ten temat cię kręci zboczku :D

Gość gość
Do autorki. A jaka to różnica czym do ciebie dojedzie? Świadczysz usługę, a on płaci. Banknot stuzłotowy faceta, który podjedzie samochodem, ma jakąś większą wartość od stówki tego co przyjedzie autobusem?

Gość gość
Żebyście wy qrwy nigdy nikogo nie miały, a jak zajdziecie w ciążę albo już jesteście w ciąży, to poronicie. Przeklinam was.

Gość gość
A facetom którzy tu piszą oszczerstwa, życzę też raka, prostaty z przerzutami. Już nigdy wam nie stanie.

Gość gość
ość dziś I dlatego ja do swojego mieszkania nie chce zapraszać sponsorów bo potem będą mnie jeszcze nachodzić. Wole wyskoczyć w plener w samochodzie. Dla mnie niektórzy pokonują naprawde wiele kilometrów a tu miasto rzut beretem i takie cyrki. Nie dość że drogo nie biore a czasami wcale jak mnie facet dobrze zaspokoi to jeszcze wydziwiają xx Teraz doczytałam dlaczego wymagasz samochodu. Weź się zatrudnij w agencji, klientów więcej, samochód niepotrzebny...

Gość gość
Chciałabyś zboczka, ty nędzna szmato z Krakowa, co? Ja jestem zbokiem i nasram ci na ten bezczelny ryj. Właśnie mam parcie.

Gość gość
Co za czasy, nawet prostytutki mają wymagania z kosmosu.

Gość gość
Kto pisze te oszczercze wątki, policjantki?

Gość gość
wymagania z kosmosu? Jak na razie to ja jeszcze nikogo nie wystawiłam i zawsze byłam w porządku a ci co tego nie doceniają niech szukają szczęścia gdzie indziej