Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nerwica koscielna

Polecane posty

Gość gość

Sluchajcie, od ponad roku bedąc w kościele mam jakieś dziwne ataki, pocą mi się ręce, serce wali, uczucie ciężkiej głowy i takie jakbym miała zemdleć. Mam to tylko w kościele, niezależnie czy stoję czy siedze. Nigdy nie wyszłam z tego powodu z kpścioła ani też nie mdlałam, ale czuję się okropnie. Nie wiem, jak sobie z tym poradzić, tym bardziej że za 3 miesiace jestem druhną na ślubie i naprawdę się obawiam :/

Gość gość
To typowe. Po prostu się boisz piekła i grzechu. Niektórzy w kościele popuszczaja mocz albo śnią im się diabły. Niektórzy mdleja albo serce im nawala. Kościół ma bardzo zły wplyw na psychike

masz to samo co ja z czasem przejdzie musisz częściej chodzić do kościoła i myśleć o czymś przyjemnym

Gość gość
czego sie obwiniasz i boisz kary ?

Gość gość
O moj temat wypłynął. Porozmawiam o tym z ksiedzem, moze cos poradzi. Moze mam nerwice po prostu.

Gość gość
Wiesz... ogladalam kiedyś program o opetaniach i tam objawy byly podobne no ale może to tylko zbieg okoliczności, np.duszno jest i tak masz wiec może nie ma się czym przejmować

Gość gość
O kurde... To sie przerazilam, nie no raczej to jakies inne objawy czegos kurna chata, raczej nerwica.