Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ręce już opadają...

Polecane posty

Gość gość

Hej Dowiedziałam się dzisiaj od szwagierki że zainstalowala kamerę w pokoju 16-letniej córki. Jestem tym zszokowana. Ona tak ogranicza ją ze wszystkim, blokuje jej internet, ma cały czas kary na wszystko, w głowie mi się to nie mieści. Wg mnie ta dziewczyna jest ułożona, pomaga dużo w domu szwagierce np.w sprzątaniu. W szkole jest raczej przeciętna, wiadomo jak to nastolatka ma swoje różne wybryki, ale nie aż takie (zresztą jak większość nastolatków). Sama mam córkę w jej wieku ale w życiu nie przyszło mi do głowy żeby kamerę w jej pokoju instalować, uważam że każdy człowiek bez względu na wiek powinien mieć odrobinę prywatności. Co za stuknieta baba. Tyle powiem.

Gość gość
poczulas sie lepiej opowiadajac nam o tym?

Gość gość
Nie poczułam się lepiej jak to napisałam. Ja po prostu jestem w szoku, i jestem ciekawa Waszych opinii na ten temat. Ta dziewczyna jest wiecznie karcona za każdą pierdołę, jakie ona ma życie? Kontrolowana na każdym kroku. Ok wiem ze to nie moja sprawa, to sprawa sposobu wychowania szwagierki. Ale nigdy o takim czymś nie słyszałam, szkoda mi tej dziewczyny. Wierzcie mi.

Gość gość
To jej powiedz jaki głupi pomysł ma jej matka.

Gość gość
za 2 lata mloda sie zbuntuje i wtedy matka bedzie miala problemy, wiem bo sama mam w domu 18 latka jeszcze w wieku 16 lat moglam go kontrolowac teraz juz sa efekty wychowania i nic nie moge, ale jest dobrym synem i moge powiedziec ze wychowawczo odnieslismy sukces