Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak facet mnie olał tzn że

Polecane posty

Gość gość

jestem dla niego nieatrakcyjna i beznadziejna? jakis czas starał sie o mnie, zabiegał, nawet po seksie, a teraz mnie nagle olał, to boli bo moje samopoczucie spadło do zera choc niby słysze nie raz komplementy nawet od innych facetow ,ale mimo wszystko teraz sie czuje taka do niczego :( nie wiem jak sie po tym pozbieram , bedzie mi bardzo cięzko. nawet przez niego zaczełam brac tabletki uspokajacące i mozecie sie smiac lub nie ,ale to nie żart ...

Gość gość
nie, to tylko znaczy ze ten ch/uj ma nasrane we łbie, a ty sie zauroczyłas w downie, ty jestes spoko, jestes wrazliwa, a on to szmaciarz

Gość gość
bo teraz jest mi niesamowicie ciężko, moje poczucie wartosci naprawde spadło do zera skoro mnie tak sobie łatwo odpuścił. Miałam już przesłanki od innych ,że to bawidamek , że lubi podrywać dziewczyny, ale jakos to pusciłam mimo uszu, a jednak to chyba prawda, a najgorsze ,że sie ludziłam ,że coś z tego bedzie bo wiele razy na to wskazywało kiedy czesto okazywał mi zainteresowanie,ale niestety teraz sie chyba wycofał i ja to biore bardzo do siebie ,że jakbym była inna to by chciał ze mną być :(

Gość gość
nie, to nie twoja wina, on ma problem z sobą a nie z tobą, ale ty tego nie rozumiesz, bo padło na ciebie, ze cie olal, kazdą inną tez by olał

Gość gość
no moze i tak bo sam mówił ,że ostatnia partnerke na poważnie miał 3 lata temu ,a reszta to były przygody na krótko... ale sadziłam ,że jednak sie we mnie zakocha bo mówił tyle czułych słow, tak duzo uwagi mi poświecał i stopniowo przestawał ,az teraz chyba zupełnie przestał. Nie wiem jak sobie teraz dam z tym rade, bedzie mi bardzo ciezko, bede czuła taka pustkę ,że go nie ma :( a on sie moze chciał tylko pobawić ,a może co by było najgorsze ja go rozczarowałam czymś choć bardzo sie starałam i dobrze wyglądać i nie miec jakis zlych humor, moze jestem jego zdaniem beznadziejna, brzydka ,a to byłoby najgorsze, choc jak pisałam niby wiele osob mi mowi ,ze jestem ładna , to jedyne co mnie pociesza bo po tym porzuceniu sie czuje jak ostatni pasztet

Gość gość
puscilas sie i tyle! takich nie ma miejsca dla kobiet!

Gość gość
dlugo sie spotykaliscie?

Gość gość
To nie problem, olej go również:classic_cool: Rozejrzyj się za porządnym facetem, a nie wzdychaj do zwykłego chama. Jeśli kobiety traktuje jak zabawki to albo nie dorósł do swojego wieku, albo ma za wysokie mniemanie o sobie i w końcu zostanie z taką na jaką zasłużył :-D Głową do góry, tego kwiatami jest pół świata, trafisz na fajnego faceta, który Cię uszanuje🌻

Gość gość
Sorry, tego kwiata jest pół świata! Słownik źle wybrał