Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko z 14 latką

Polecane posty

Gość gość

Proszę pomóżcie... mam 19 lat i od miesiąca jestem z dziewczyną o 5 lat młodszą, zdążyłem ją pokochać i wgl, jest bardzo dojrzała jak na swój wiek, ja koncze w tym roku szkołe, matura, wiec jeszcze nie pracuję, tydzień temu pokazała mi test i wyszlo ze jest w ciąży, za 9 miesiecy bede tatą :(((( kompletnie nie jestem do tego przygotowany, na pomoc rodziców nie mamy bardzo co liczyć... Jej rodzice ani moi jeszcze nic o tym nie wiedzą boje sie reakcji, a w szkole to masakra, od razu by mnie wysmiali, to wszystko mnie przerasta, czuje ze nikt nie pomoze, zaden psycholog, czy psychiatra, boje sie ze cos sobie zrobie. Od tygodnia praktycznie nie spie, pije duzo kawy zeby "jakoś" funkcjonować Jak pójdę do specjalisty to przepisze mi proszki i bedzie jeszcze gorzej, sytuacja bez wyjscia, prosze pomóżcie, boje sie tego:(( Jak ktoś mial podobną sytuacje to proszę o komentarz :(((

Gość gość
Pogadaj z rodzicami. To jedyne wyjście. Może jednak pomogą wam wychować to dziecko?

Gość gość
Mlody czlowieku, A. 14 latka nie ma prawa uprawiać seksu, to pedofilia B. Gdy oddawaliscie się przyjemności w swoich ramionach wiedziales ile dziewczę ma lat wiec to byl czyn swiadomy, jednak uznales ze jest ona dostatecznie dojrzała C. Skoro uznaliscie się za dostatecznie dojrzalych to zachowujcie się jak ludzie dojrzali D. Alternatywy moralne sa, wybór należy do Was, jednak jeżeli chcecie tego dziecka to proste- stancie na wysokości zadania i zadbajcie o jego byt- idź do pracy i poinformujcie rodziców bo raczej bez ich pomocy, przynajmniej z poczatku pewnie nie dacie sobie rady. Ale to jest Wasze dziecko a nie ich wiec to na Was spoczywa odpowiedzialność za nie.