Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ciągle choruje

Polecane posty

Gość gość

ciągle coś mi dolega nie mam już siły do tego wszystkiego co miesiąc praktycznie coś mi jest :( ręce mi już opadają z tego wszystkiego, zastanawiam się może na to wpływać -stres związany z przeżyciami traumatycznymi z przed kilku lat a może brak seksu bo też słyszałam pewną teorię że bez seksu bardziej się choruje, wcześniej rzadko chorowałam a teraz ciągle coś mi dolega :(

Gość gość
dodam że mam 33 l

Gość gość
ale ja już nie nadążam po lekarzach latać jak nie anemia to problemy metaboliczne, zapalenie spojówek przez 3 miesiące się męczyłam latałam po lekarzach aż niechcący zmieniłam tusz do rzęs i przeszło, potem problemy z cewką moczową następne 2 miesiące, miesiąc leczenie zęba trwało a teraz problemy ginekologiczne :( wygląda to tak że z czymś się męcze 1, 2 miesiące w tym czasie lekarz i badania jak już z tego wychodze to nagle okazuję się że znów coś mi dolega i tak w kółko :( dziwne :(

Gość gość
ciesz się że tylko to!... na twoje pocieszenie, ja od 30 urodzin choruje w sumie : jeżdżę na wózku mam sparaliżowaną twarz(połowę) ze strony spara... nie widzę nie słyszę nie czuję i muszę żyć :(

Gość gość
wcześniej rzadko chorowałam a teraz ciągle coś mi dolega smutas.gif xxx Nic specjalnego ci nie dolega, tylko robale cię żywcem wpierdzielają :D