Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzwonił do mnie nr telefonu którego nie znam i nie mogłam odebrac połączenia

Polecane posty

Gość gość

i po godzinie oddzwaniam pod ten numer odebrał facet z takim olewackim podejściem i mówię mu że dzwonił pan do mnie tylko nie odebrałam więc oddzwaniam a on mów- eee, to pomyłka a ja mówię - jaka pomyłka ? oddzwaniam przecież a on mówi no chyba że ma pani męża a ja - ale o co chodzi ? :O czy mam męża ? po co to panu wiedzieć ? a on no chyba że ma pani męża i sie rozłączyłam jak myslicie, o co mu chodziło ?

Gość gość
Po co oddzwaniasz na nieznane numery? Jak ktoś w potrzebie to sam zadzwoni ponownie, raz kumpela oddzwoniła na nieznany numer i przyszedł jej rachunek na parę stów.

Gość gość
o to, że dzwonił do mężczyzny, który nie jest twoim mężem

Gość gość
dzwonil do mezczyzny, a oddzwania kobieta i gdy on mowi, ze pomylka, a ty drazysz temat, to on sie zastanowil, ze moze faktycznie zadna pomylka, tylko ze to zona odebrala

Gość gość
On sie naprawde pomylil, ale za to Ty bardzo bys chciala by to dzwonil Twoj wielbiciel - nadzieja umiera ostatnia :D

Gość gość
nie oddzwania sie na nieznane numery bo to może kosztować duże pieniądze.

Gość gość
to jest mój nr telefonu nie męża tylko ja mam ten numer od wielu lat więc nie dzwonił do mojego męża, nie wiem o czym niektórzy tu bredzą :O

Gość gość
Ty debilko, to on wziął pod uwagę taka ewentualność, że jesteś żoną gościa do którego dzwonił :O jesteś tak tępa, że nie dociera do ciebie że ktoś mógł pomylić numer? :O i jeszcze się tym emocjonujesz. Żenada.

Gość gość
Durna babo jak przyjdzie olbrzymi rachunek zza telefon, to na przyszłość zastanowisz się czy należy dzwonić pod nieznany numer. Tyle razy tłumaczyli, że w ten sposób nabijany jest abonent na olbrzymie kwoty, a ta nadal ciekawa dlaczego miała na wyświetlaczu nieznany numer

Gość gość
gupia jesteś :-) żeby coś rozumieć musisz się wczuwać w drugą osobę i jej tok myślenia a nie tylko swój ja ja mieć męża to nie tel męża

Gość gość
Uważaj, bo taki nieznany telefon może "przelecieć" pół świata , a ty oddzwaniasz i w ten sposób nabijasz komuś kabzę