Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niektorzy ludzie uwazaja ze samochod na gaz to wiesniactwo

Polecane posty

Gość gość

tez tak uwazacie?

Gość gość
Racja tylko benzyna,silnik 2.5 litra w górę

Gość gość
nie ja tak nie uważam, bo niby czemu miałabym tak uważać, a ci ludzi mówili dlaczego tak myślą? czy tylko p********i bez zastanawiania

Gość gość
to niech pojadą do holandii, kraju dość zamożnego i zobaczą, że tam potrafią nawet mały kabriolet przerobić na gaz tracąc zupełnie bagażnik i zyskując nie wiem co ? :D bo ile tym kabrioletem w roku zrobią kilometrów? ale jednak przerabiają trzeba mieć duży problem z kompleksami żeby robić z tego problem

Gość gość
Gaz straszliwe niszczy silnik ,chyba że auto jest małej wartości to z pewnością na gazie jeździ się taniej

Gość gość
tak myślą prostaki które się dorobiły tacy są najgorsi chcą się pochwalić swoim bogactwem, są pyszni są gburami zero klasy obsceniczność, jak ktoś zawsze był bogaty to tak nie myśli

Gość gość
gaz przyspiesza zużycie silnika, ale nie każdego w tym samym stopniu to się daje wyliczyć

Gość gość
Nie niszczy silnika, 5 lat już jeżdżę i nic się nie dzieje, jest taniej i ekologiczniej, tylko auto ma mniejszego kopa, ale w mieście i tak jest zbędne.

Sam bym swojego zagazował, ale wiem czym mogłoby się to skończyć. ;) Jeśli gazownicy nie zabiliby mi samochodu podczas jazdy próbnej to już na pewno musiałbym do nich co chwilę na poprawki POPIERDALAĆ. P*****le taki interes. :classic_cool:

Gość gość
definicja bogactwa jest względna więc nie ma co tu dyskutować - na pewno nikt gazu nie zakłada bo lubi... jest to czysta oszczędność w oczach właścicieli a jaka jest prawda tego nikt się nie dowie bo jeden silnik będzie lepiej współpracował a inny się przegrzeje z racji wyższej temperatury spalania gazu...

Gość gość
Pudzian przerobił lambo za milion na gaz i nie narzeka :) Na gaz można przerabiać auta z małymi silnikami, przerabianie aut z 4-5-6 litrowymi silnikami mija się z celem, bo po to kupuje się takie auta, aby wykorzystać moc silnika w 100%. Do miast jak najbardziej gaz najlepszy, nie zanieczyszcza tak środowiska.

Gość gość
Wiesniactwo moze nie, ale smieszy mnie jak ktos kupuje auto na ktore go w rzeczywistosci nie stac i kombinuje

Gość gość
serio labmo na gaz? :D to już jest jakieś dziwne zawracanie głowy

Gość gość
Sam się tym chwali kiedyś, lambo kosztowało prawie lub ponad milion złotych, ale przerobił, bo on skąpy jest :)

Gość gość
głupstwa gadasz mnóstwo ludzi kupuje określony samochód i wkalkulowuje w to instalacje kogoś nie stać na samochód, gdy nie jest w stanie wymienić opon, naprawić, opłacić ale nie gdy chce jeździć o to 40% taniej tylko mentalność ludzi biednych, którzy wstydzą się swojej biedy, może przejawiać się w wyśmiewaniu możliwości skorzystania z oszczędności

Gość gość
Ja mam mondeo na gaz, do miasta gaz idealny, ale na długich trasach na benzynie taniej wychodzi.

Gość gość
no nie wiem, czy on mądry jest :D nie znam się jak specjalista, ale wielocylindrowy silnik, to musi mieć specyficzne warunki pracy to już jest idiotyzm i dziwactwo :D

Gość gość
Jak chce jezdzic taniej to niech sobie kupi samochod z mniejszym silnikiem a nie kombinuje..

Gość gość
U niego to skąpstwo, a silnik w lambo raczej nie jest przystosowany do gazu za bardzo, ale czego się nie robi dla oszczędności.

Gość gość
Dokładnie, jak ktoś kupuje drogie auta z potężnymi silnikami i potem bawi się w oszczędności na gazie, to po prostu jest śmieszny. Znam gościa co kupił BMW za ponad 200k, przerobił na gaz, a żeby go zatankować, to ten biedak ze stacji musi prawie włazić pod auto, bo zawór został ukryty aby nie było widać że na gaz :P

Każdy silnik bez udziwnień typu bezpośredni wtrysk dobrze znosi gaz. Kwestią jest kto montuje Ci instalację, a u nas fachowców mało i nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za to co robią. :O

Gość gość
200 km to nie jest dziś potężny silnik

Gość gość
Ja tam wole nie jeździć codziennie i zbierać na benzyne 98. Gaz bardzo źle mi sie kojarzy, nie obrzezałbym swojego auta.

Gość gość
Mentalnosc ludzi biednych to wlasnie nie pokazac nikomu ze cie nie stac ..... Bryka na 6 metrow na masce "3.0" a pod masks gaz :D Mnie to po prostu smieszy. Osobiscie nje trawie kombinowania.

Gość gość
23;19 inteligencie 200 tysięcy złotych , a coś ty wymyślił jakieś 200 km ,o co ci w ogóle chodzi , bo nie słyszałem takiego określania samochodu jak żyje.

Gość gość
Ja tak nie uważam. Co więcej, kompletnie nie rozumiem, dlaczego ludzie to tak postrzegają… Mi właśnie ostatnio założyli tutaj www.autogaz.com.pl instalację gazową i jestem bardzo zadowolona. Obsługa wszystko mi wyjaśniła, profesjonalnie doradziła i teraz naprawdę cieszę się z tej zmiany. Widzę same zalety. Jak coś to polecam tę firmę, są naprawdę dobrzy. Nie zwracajcie uwagi na to co myślą inni, bo często nie ma to przełożenia na rzeczywistość.

Gość gość
W enegy gaz zamontowali gaz do porche, kilku fanych opli ale co ja tam mogę wiedzieć o fajności. Wieśniak jestem i się nei znam. Ale jak czloweik który ma silnik w samochodzie 4,8 litra montuje gaz do samochodu . . . to chyba jednak go na to auto było stać.

Miejski wieśniak będzie wiochersem w takim gracie na jakiego ten robol sobie sam zapracował! Tanie auto stare oznacza niskie IQ!

Gość gość
Wiocha,nie wiocha,ale kłopotliwy.Nie można go parkować w garażach podziemnych czy piętrowych,w galeriach i nie tylko,ze względu na ryzyko wybuchu?pożaru?nie wiem,ale wszędzie są informacje żeby nie parkować takich.Mnie nie dotyczy,ale sporo ludzi ma na gaz,ich problem.:-P

Gość gość
a co ciebie obchodzi co inni myślą? niech sobie myślą co chcą, jeździj tym czym lubisz