Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki, jesteście zazdrosne o byłą waszego partnera? Obsesja?

Polecane posty

Gość gość

albo coś w stylu obsesji? ja na codzień sprawiam wrażenie osoby normalnej, nie pokazującej problemów emocjonalnych. jestem po 20- tce i nie jestem pewna czy jednak taka normalna ze mnie osoba :D chodzi o ex mojego chłopaka. nie wpiernicza się do naszego związku, on też sporadycznie o niej wspomina, nie powinnam w sumie być o nią zazdrosna. ale w jakimś sensie jestem... jego pierwsza miłość. mimo, że nasz związek jest o wiele poważniejszy i o wiele lepiej funkcjonuje, to jednak mam coś z głową :p codziennie przeglądam jej zdjęcia, zdjęcia jej koleżanek. mam jakąś niezrozumiałą potrzebę wiedzieć co u niej. śniła mi się raz czy dwa, że poznałam ją. choć nigdy nie widziałyśmy się na żywo. co najdziwniejsze, czuję jakąś dziwną dumę i wyższość nad nią, gdy chłopak wstawia wspólne zdjęcia czy czuły wpis i ona to polajkuje. no dzieciarnia normalnie! ale tak, czuję się lepiej. nie wiem czy ona wtedy czuje się nieswojo czy ma to gdzieś, ale wmawiam sobie, że ona czuje się gorzej. fakt, przed naszym związkiem chciała do niego wrócić, co jej się nie udało. zastanawiam się jakby to było ja zobaczyć, poznać i zobaczyć jej minę, gdyby zobaczyła mojego chłopaka ze mną. masakra... chciałam się wygadać i dowiedzieć czy są tu też osoby lekko ułomne, tak jak ja. wiem, że to jest spowodowane niską samooceną (mimo, ze obie jesteśmy atrakcyjne, to oczywiście wg mnie ona jest ładniejsza), wiem że muszę przestać wchodzić na jej profil. chwilowo mi się to udaje, ale później wszystko zaczyna się od nowa. wiem, ze niszczę tym samą siebie. chyba jestem jakąś masochistką. to jak, ma ktoś podobne schizy? :p

Gość gość
Pewnie intuicyjnie wyczuwasz że on ją nadal kocha i tak czy owak do niej wróci.

Gość gość
czy ja wiem czy ją kocha... moze i tak. tak czy siak nie zatrzymam go nawet gdybym trzymała go na smyczy :P jak będzie chciał, to wróci do niej.

Gość gość
czy ja wiem czy ją kocha... moze i tak. tak czy siak nie zatrzymam go nawet gdybym trzymała go na smyczy :P jak będzie chciał, to wróci do niej.