Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roza12345

siostra mojego chlopaka

Polecane posty

Gość roza12345

Witam. ZamiesZkałam z siostra chłopaka.on jest za granicą miałam do niego dołączyć w niedługim czasie.ostatnio pojawiły się problemy w domu mianowicie rozstanie ich rodziców.bardzo to przeżył i zamknął się w sobie. Najgorsze jest to ze jego siostra mi mówiła o wszystkim co się dzieje i ze to źle ze on mi nie mowi i ze napewno mi nie ufa skoro nie mowi.jemu powiedziała ze jak ma mi tak robić to zeby dal mi spokój. Rozumiem go i nie naciskalam na rozmowę o tym dałam mu czas.on odszedł. Chociaz raz rozmawiamy o przyjeździe niego a później mówi ze nie chce i zebym do niego noe pisala.raz mowi ze jak bylam przy nim to bylo dobrze a pozniej ze nie pasujemy.nie wiem co w takiej sytuacji zrobić. Bardzo go kocham.nie wiem co zrobić z jego siostra bo rozmowa z nią nie pomogła.gada tez na mnie swojej rodzinie która mnie bardzo lubi.a mi jest głupio.co zrobić w tej sytuacji ?

A ty znowu zakladasz ten sam temat , wszyscy ci juz radzili co zrobic po raz dziesiaty glupia cipo.

Gość gość
Daj sobie spokój z takim palantem

Gość gość
Jak wierzy siostrze to tak juz zawsze będzie,wspolczuje,i jak do tego jeszcze siostrunia nieszczesliwa bo bez faceta to juz prawdziwy dramat.Jek problemy i ona zawsze będą ważniejsze od ciebie.Ma duży wpływ na niego a to źle.Nie zmienisz tego.