Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczony przestał domagać się seksu. Jestem w 30 tyg ciąży, boje się :(

Polecane posty

Gość gość

Boje się, że po prostu go nie podniecam ;( Wyglądam jak słonik, mam wielki brzuch, naprawdę duży, ponadto przytyłam w biodrach i niezgrabnie się poruszam, wszystko mnie boli, kręgosłup i kości biodrowe ;( Czuję się obrzydliwie, chociaż dbam o siebie, maluję się, chodzę na spacery, do fryzjera, dbam o paznokcie i ubiór. Mimo wszystko nie cieszę się zainteresowaniem mojego faceta, przytuli mnie, pocałuje i idzie spać ;( Kiedyś nie mógł wytrzymać bez seksu a teraz przestał w ogóle się domagać :(

Gość gość
Młode małżenstwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Młody żonkos pyta: - Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży można czy nie? Lekarz: - W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tyłu bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka. - A można wiedzieć panie doktorze jak to jest na wilka? - Leżysz pan koło nory i wyjesz!

Gość gość
Mój tez nie chce, mówi ze go krepuje dziecko, że się boi ze cos mu się stanie. Ja oczywiście dopowiadam sobie swoje że to nie ze względu na dziecko tylko na mnie bo właśnie wyglądam jak słonik...

Gość gość
dziewczyny moj tez tak mial i to o wiele wczesniej bo wlasciwie cala ciaze tak jakby mniej seksu chcial , a od 5. miesiaca to wcale:( mowil ze chodzi o dziecko i ze sie boi, jak raz sie kochalismy jak juz mialam duzy brzuch to on byl jakis nieobecny i nie mogl sie skupic i tak musialam mu na koncu reka zrobic. Tez sobie domawialam ze to o mnie chodzi, a dzis wiem ze faceci inaczej to odczuwaja, boja sie ze cos zrobia dziecku. Dzis mamy 10-miesiecznego synka i jest jak dawniej, maz byl przy calym porodzie, wszystko widzial a w zasadzie juz po 2 tygodniach zaczal pytac czy juz "mozna", mnie bolala bardzo rana po zszyciu wiec zaczelismy dopiero po 2 miesiacach i wszystko jest teraz ok. Takze dziewczyny nie wmawiajcie sobie za duzo!! teraz dzidzia najwazniejsza!!

Gość gość
jak tym babom dogodzic? jakby sie domagał seksu to byś sie żaliła że jest egoistą, myśli tylko o własnej przyjemności, nie zwraca uwagi na to że jesteś ociężała, obolala itp. tymczasem facet probuje to uszanować i jest w stanie powstrzymać swoje popędy żeby cie nie męczyć w końcówce ciąży to wymyslilas sobie że juz go pewnie nie podniecasz. mam nadzieje ze to tylko ciążowe humorki i nie zamierzasz truc facetowi że robi coś nie tak :)