Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znikający facet na kilka dni ciekawa sprawa!!!!

Polecane posty

Gość gość

Od roku znam pewnego faceta, całkiem normalny człowiek, nie bogacz i nie biedny (pracuje w takiej większej firmie jako spawacz/operator różnych maszyn). Zaradny, pracowity itd. Ale ma jakieś tajemnicę, raz w miesiącu znika na kilka dni - tydzień. Ma wtedy wyłączony telefon i twierdzi, że mu wtedy tel. się popsuł, wyładował, że gdzieś pojechał do rodziny itd. Byłam przekonana że ma kogoś na boku, nie chciałam być tą drugą więc hm wynajęłam detektywa aby się dowiedział co on robi w tym czasie gdy znika. I okazało się, że wyjeżdża do jakichś hoteli gdzie jest sam - nikt do niego nie przychodzi i on też rzadko wychodzi, tylko po to by coś zjeść... Powiedzcie mi co sądzicie o tym?

Gość studniówka2015
o masz, historia jak z jakiegoś dziwnego filmu z mega zaskakującym zakończeniem... :P nie mam pojęcia, co to może znaczyć... może jakiś niespełniony artysta, wyjeżdża, siedzi sam w hotelu i tworzy coś ciekawego z dala od szarej codzienności? :D

Gość gość
Nie, to nie niespełniony artysta, to nie to

Gość gość
Może się tam ukrywa,może musi cos przeczekać?

Gość gość
wali konia albo ćpa

Gość gość
może spotyka się z facetami na seks (pracownikami hoteli?)

Gość gość
Każdy chce pobyc czasami sam i on znalazł na to sposób. Marze o czymś podobnym :)

Gość gość
A może przyjeżdża do niego jakaś panienka albo facet? Skąd wiesz ze on tam siedzi sam.albo jakies lewe interesy robi.albo ćpa. ...