Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

choroba zatok

Polecane posty

Gość gość

nieznoszę chorób zatok.. nie umiem sobie z tym poradzić. Macie może jakiś pomysł jak w miare szybko poradzić sobie z tym probleme?

Gość gość
ZNOWU SIE PRZEZIEBIŁES!

Gość chrzan jest dobry
Na zatoki. Oczyszcza

Gość gość
Mnie pomógł ibuprom zatoki.

Gość gość
Każdy lek działa tylko by ból uśmierzyć ew go na jakiś czas zlikwidować, a nie lepiej trafić pod oko specjalisty z tego zakresu i wyleczyć porządnie chore zatoki? Powikłania niedoleczonych zatok są ogromnie bolesne-wiem bo gdybym nie trafił do centrum leczenia zatok mml to nadal co jakiś czas walczyłbym z bólem i z kolejkami do lekarzy którzy na umór przepisywaliby mnóstwo antybiotyków.

Gość BArtex
Każdy lek działa tylko by ból uśmierzyć ew go na jakiś czas zlikwidować, a nie lepiej trafić pod oko specjalisty z tego zakresu i wyleczyć porządnie chore zatoki? Powikłania niedoleczonych zatok są ogromnie bolesne-wiem bo gdybym nie trafił do centrum leczenia zatok mml to nadal co jakiś czas walczyłbym z bólem i z kolejkami do lekarzy którzy na umór przepisywaliby mnóstwo antybiotyków.

ooo to prawda, jest to problem ja byłem leczony w klinice MML i poddany później obserwacji i profilaktyce, pracują tam wspaniali specjaliści dla których liczy się dobro innego człowieka ;)

Gość BArtex
A Tobie co tam robili? Szukam jeszcze jakiś pozytywnych opinii na ich temat żeby wiedzieć na przyszłość...

Gość gość
A byłeś tam tylko na konsultacjach czy jakiś zabieg Ci robili? Pytam bo ja będę na zabiegu fess i będę tam w tym ich "szpitalu jednego dnia" czy coś takiego i może się wypowiesz jak opieka itp wszyscy chwalą w sumie, ale i tak mnie dreszcze przechodzą na myśl o operacji-zabiegu...