Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Synowe udławcie się tymi dziećmi

Polecane posty

Gość gość

Jesteście podłe france! zgodze się z innymi teściowymi i mało tego pewnie że teściowa zajmie się lepiej wnukiem od was! ona ma doświadczenie czego wy nie macie lenie! Wyrywanie dziecka jak tu czytałam a dlaczego nie! toż to mój wnuk i mam prawo go wziąć kiedy chce i zadna flądra mi tu niebędzie się stawiać,gnojówy śmierdzące wszystkie takie same!!! Miłego dnia flądry!

Gość Teściowa1
Musisz być bardzo zdesperowaną teściową, skoro zakładasz takie tematy?! Jestem teściową i babcią - jakoś nie zabiegam żeby zajmować się dzieckiem syna, synowej.Po prostu brak mi wolnego czasu.Nadal pracuję i mam własne życie.Wczoraj przyjechał syn ze swoja córką. Wnuczka wręczyła mi zaproszenie do szkoły na Dzień babci. Muszę wyjść wcześniej z pracy żeby uczestniczyć w uroczystości. Nie jestem zachwycona , bo tam są wiekowe starsze osoby, ja jeszcze jestem młoda i wyglądam młodo jak na swój wiek.

Gość gość
hahahhahhahhhhahahha żenada

Gość gość
droga teściowo jak chcesz poniańczyć sobie dziecko to sobie zrób - będziesz mogła sobie robić z nim co chcesz! a co - toż to twoje dziecko będzie!

Gość gość
ile jeszcze tych tematów założysz kretynko? krzycz, krzycz głośniej może cię synowa usłyszy :P

Gość gość
Ile tazy ci mowilam stara szmato zebys brala leki ! Znowu zapomnialas?

Gość gość
Czemu się wypowiadasz za wszystkie teściowe do wszystkich synowych? Weź pogadaj sobie z synową, powiedz jej co ci na sercu leży, bo widzę, że obligatoryjnie z bezsilności i frustracji piejesz i 100 tematów dziennie zakładasz. Potrzebujesz do psychologa moja droga :)

Gość gość
raczerj psychiatry, takie stany wymagają już leczenia.Głupia jesteś jak but , krzycz dalje na kafe i srylion temató jeszcze namachaj, z pewnością to coś zmieni.

Gość gość
ale ona ma racje dziewuszyska manipulują męzami i wnukami a nawet opieka wam kiepsko idzie :D

Gość gość
O prosze i jeszcze sama ze soba pisze :)

Gość gość
Ja bym cię wariatko raz dwa odseparowała od wnuka,a gdybyś uparcie chciała się z nim spotkać to tylko w obecności kuratora sądowego, bo jesteś niebezpieczna dla otoczenia

Gość gość
manipulują mężami hahaha, bo taki mąż nie ma mózgu i to co zrobi złego to też wina tej synowej :) padłam ze śmiechu

Gość gość
Miałaś swoje - mogłaś sobie je wychowywać jak chciałaś, a od wychowania wnuków wara!!! Od tego jest matką czy ci się to podoba czy nie!!!

Gość gość
gość dziś manipulują mężami hahaha, bo taki mąż nie ma mózgu i to co zrobi złego to też wina tej synowe" x u mnie dokładnie tak jest :D gdy maz cos przeskrobie to uznaje, ze to moja wina bo ja jestem zlllllaaa ;)

Gość Debilzm na maksa
Jakaś małolata zakłada idiotyczne posty, a Wy tej idiotce odpisujecie??? Szkoda czasu na ta debilkę!

Gość gość
babka w wychowaniu wnuka nie uczestniczy. nie Twoje dziecko, nie mialas go w brzuchu, nie wyszło Ci z c**y wiec nara! zakładj beret i leć poklęczeć do kościółka.

Gość gość
do koscioła chodze, nie tak jak wy, bezboznice! co do wnuków napisałam jak jest macie chopla na punkcie naszych wnucząt!

Gość gość
nieeee, po tym ostatnim widać, PROWO. i to nieudolne...

Gość gość
no co tam fladry synowe prtzeto mowie ze mi sie nalerzy dzieciuleczek a wy mie umicie sie zajmowac.

Gość gość
Chyba wam sie w głowach kobitki cos poprzestawiało.Zadna normalna babcia /tesciowa nie ma ochoty byc darmowa opiekunką:):):):) Robisz dzieci? to sobie baw i sie nimi zajmuj,albo oddaj niańce i zapłać.Masz tez swoja mamusię to niech zakasa rękawy i bawi