Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kandydatka Ogórek rozbiła małżeństwo jak była młodą sekretarką

Polecane posty

Gość gość

i stworzył sie romans między nią a szefem czyli dyrektorem Piotrem Mochnaczewskim, dyrektorem departamentu integracji europejskiej. Czyli była sekretareczką która nadstawiła du/py szefowi starszemu o 15 lat a on dla niej rzucil rodzinę a teraz ma być prezydentem ? :O wg mnie to niesmaczne, nie mam nic przeciwko kobietom ale jest dużo ciekawych kobiet które można wybrać na kandydatkę.:O

Gość gość
Kazdaa magdzierzyca jaka znam to dzifka i gruba foka , wlasnie jedna magdziora rozbila moje malzenstwo a syn po rozwodzie sie powiesil

Gość gość
Oj jakiś Brunek lub inna Pupa boi się konkurencji :D Magdalena Ogórek na PREZYDENTA POLSKI

Gość gość
Z takim nazwiskiem, to raczej do handlu. I mówię to poważnie, bo brzmi to fatalnie. Poza tym, to jej decyzja jest świadectwem jej politycznego prymitywizmu i braku kręgosłupa moralnego. Nikt przyzwoity nie idzie partii postkomunistycznej. Nikt kto ma łeb na karku, nie będzie kandydował z ramienia partii, środowiska, które się kończy. Nie jest ona zbyt bystra. Taka wyszczekana głupiutka babeczka.

Gość gość
ja nie wiem po co ona się zgodziła, najpierw sekretarka, bywalczyni programów śniadaniowych w tvn a teraz prezydent ? każdy mówi że inteligentna, wykształcona i ładna ok ale sa kobiety z wielkim dorobkiem politycznym i one nie kandydują to jest wg mnie osmieszanie kobiet i upokarzanie

Gość gość
I masz rację, że to jest traktowanie kobiety, jak gadżetu. Nie mamy kogo dać, to bierzmy ładną babkę, wyszczekaną i niech służy za naszą żywą reklamę, bo i tak nic z niej więcej nie będzie, bo nie wygra, to jest jasne. Ona się na to godzi, bo ma takie parcie na karierę, jakąkolwiek, bo przecież jest to raczej promocja jej osoby, niż jej, jako polityka, bo tym politykiem nie jest i raczej nie będzie, bo starzy wyjadacze z SLD, nie pozwolą jej, po prostu nie podporządkują się jakiejś młodej doooopie.

Gość gość
Czy to jest ta sama Magdalena Ogórek, która ma romans z Bartoszem Węglarczykiem?

Gość gość
http://nocoty.pl/gid,17167611,kat,1013547,title,Magdalena-Ogorek-ma-romans-z-Bartoszem-Weglarczykiem,galeria.html

Gość gość
Ale w sumie jak nie ma oporów mogłaby sporo rzeczy dla Polski załatwić. U Obamy, u Putina, u Chińczyków. Nawet u Andrei Merkel, bo ona chyba chłopa nie ma.

Gość gość
ona chyba raczej OPORÓW nie ma

Gość gość
nic by nie mogła, bo d***** to oni mają na zawołanie nie potrzebuję sprzedawać swoich interesów za seks z ogórkiem :classic_cool:

Gość gość
Kandydat na prezydenta i na premiera (a takze na inne urzedy) powinien miec zdrowy moralnie kregoslup.Powinien miec jakies obycie polityczne i poparcie wiekszosci spoleczenstwa. A pani Ogorek dotad nieznana osobka wyskoczyla sobie i co, od razu na prezydenta? Szanujmy sie troche bracia Polacy i przygladajmy dokladnie tym, ktprych mamy wybierac. Moj stosunek do tej pani jest obojetny, bo kompletnie nic o niej nie wiem i dlatego napewno na nia nie zaglosuje

Gość gość
i tak nie ma szans jako kandydatka SLD, wiec sie nie bedę interesowac, kto zacz. Nazwisko fatalne, ale skoro Niemcy mieli Kapuste ( Kohla) a Amerykanie Krzaka ( Busha)>>.

Gość gość
z nazwiskiem Ogórek to mogłaby być mistrą rolnictwa wyższego

Gość gość
Jesteście gotowi na Węglarczyka jako pierwszą damę? :)

Gość gość
Millerowi na stare lata odpierdziela.

Gość gość
Miller, co ten stary siwy dziad wyprawia to woła o pomste, wypier/do/lił Napieralskiego , wybrał Ogórka na kandydatkę , ten czlowiek już nie ma kontaktu z rzeczywistością, ma alzhaeimera

Gość gośćeee
wszystkie Magd y to ...dzi...wy

Gość gość
a z tą konferencją to był cyrk masakra :O kobicie nikt z partii nie towarzyszył i chroniła ja straż sejmowa , była sama jak pietruszka na wyschniętym polu a jak czytała te swoje postulaty to wyglądało śmiesznie , przeciez prezydent nie ma na to wpływu , to jest oszukiwanie społeczeństwa , takie odczyty co będzie to może robić kandydat na premiera :O

Gość gość
mysle, że najlepsze miejsce ogórka (tak samo jak każdej kobiety) jest w kuchni :D 🖐️

Gość gość
kobiety - nie głosujcie na ogórka! nie dośc że obrzydliwie hetero, to jeszcze (się uważa) za ładną :O my kobiety żadamy odpowiedniej reprezentantki - taka np ania grodzka ❤️ albo madzia środówna ❤️ to są nasze kandydadynie na prezydentki na miarę XXXI wieku !