Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci, czy macie hamulce moralne

Polecane posty

Gość gość

Broniace przed przespaniem sie z osoba ktora wam sie podoba, na ktora macie ochote, ale nie wyobrazacie sobie z nia zwiazku, za to ja lubicie i sie przyjaznicie?

Gość absolutnybrakszyi
ja mam wylacznie abs pozgrawiam, henryk 8

Gość gość
Rzadko. Polaczek biedaczek zawsze bierze jak dają za darmo. Taki zwichniety kręgosłup moralny

Gość gość
Pytam sie facetow.

Gość niebieska tabletka
mowisz? :classic_cool:

Gość gość
Nie sypiam z kobietami z którymi nie mogę stworzyć ewentualnego związku, lub z którymi w razie wpadki nie mógłbym zostać.

Gość gość
Ok, to nie tylko ja mam hamulce :)

Gość gośśćć
Broniace przed przespaniem sie z osoba ktora wam sie podoba, na ktora macie ochote, ale nie wyobrazacie sobie z nia zwiazku, za to ja lubicie i sie przyjaznicie? nie mam takich oporów .. Z taką dziewczyną z pewnościa nie uprawiałbym tradycyjnego seksu- wpadka groziłaby dużymi konsekwencjami, dziecko byłoby bez ojca .. Z dziewczyną z którą nie planuje przyszłości : 69 wchodzi w grę . Tradycyjny stosnujek odpada bałbym się jej wsadzić do ci...

Gość gość
Tak więc u mnie wygląda to tak, nie sypiam z kobietami których nie znam i do których nie czuję sympatii, czyli sypiam z kobietami które dobrze znam i które lubię, a skoro czuję sympatię, to nic nie stoi na przeszkodzie aby próbować stworzyć związek. Seks dla samego seksu jest beznadziejny, już masturbacja lepsza.

Gość gość
No ja mam moralne hamulce innej kategorii. Dziecka nie bedzie, ale nie pytajcie o szczegoly :) w kazdym razie szans nie ma, ale nie chce by ta osoba zostala zraniona przeze mnie skoro sie przyjaznimy

Gość gość
Z przyjaciółkami się nie sypia, bo to niszczy przyjaźń.

Gość gośśćć
ja nie mam hamulców moralnych , bo i tak jestem singlem ... Więc nikogo nie ranie .