Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olek222

Walczyć o miłość ?

Polecane posty

Gość olek222

Witam wszystkich, na wstępie chciałem zaznaczyć, że nowy rok dla mnie rozpoczął się tragicznie. Pokłóciłem się na balu sylwestrowym z moją dziewczyną którą kocham nad życie, pod wpływem alkoholu nawyzywałem ją, popłakała się, to wszystko się działo pod koniec imprezy, wróciliśmy do domu spała jeszcze ze mną, na drugi dzień pojechała bardzo szybko do domu, rozpaczliwie próbowałem starać się aby została, na marne, w ten sam dzień pojechałem z kwiatami do jej domu, wyszła jej siostra odebrała kwiaty, moja dziewczyna nie chciała mnie widzieć, pod wpływem emocji zacząłem męczyć ją wiadomościami telefonami, to był błąd jeszcze bardziej ją zraziłem do siebie, od 8 miesięcy nie ma okresu, wahania nastroju ciężko było ostatnio między nami, byłem po poradę u pani psycholog, opowiedziałem o naszej sytuacji, o tym że moja dziewczyna bardzo schudła w krótkim czasie, tak długo nie ma miesiączki, możliwe że choruje na anoreksję, zbliża się termin gdzie jedzie na badania rutynowe do szpitala, tak bardzo nalegałem żeby jak najszybciej zbadać się żeby było wiadomo o co chodzi. Jeszcze nie tak dawno jak pytałem czy mogę ją odwiedzić odpowiedziała, że nie potrzebuje tego i zmieniła termin, chociaż wiem że tego nie zrobiła. Pojechać walczyć o nią ? serce mi mówi żeby spróbować...

Gość gość
Ty idio*o masz chorą dziewczynę a jeszcze ją wyzywasz biedna mam nadzieję że znajdzie sobie lepszego od ciebie.

To było jednorazowe ! nie myślę tak, ona o tym wie, to nie jest powiedziane, że ma anoreksję wszystko wyjdzie na badaniach, każdy popełnia błędy ale do ch*** nie zdradziłem jej, żałuję tego bardzo i ona o tym wie, chce jechać i być przy niej,

Gość gość
o miłość zawsze warto walczyć

pojadę, nastawiam się nawet na to, że nie bedzie chciała ze mną rozmawiać, ale może zauważy że naprawdę mi zależy na niej i ją kocham...