Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urok miłosny

Polecane posty

Gość gość

Kto z Was zamawiał? Działa to czy nie?

Gość gość
Dzialal u mnie bralam u Lilith Black Moon z www.okulta.com.pl ale nie odpowiada na maile teraz, polecam szczerze jedyna ospba w polsce ktora zna sie na magii bardzo dobrze Albo wrozeniu

Gość gość2
Do mariola8888887777 Mozesz podac mi swoj e-mail zeby porozmawiac o szczegolach odpisz mi prosze ;)

Gość gość
Ja zamowiłam z maila urokmilosny@wp.pl i jestem zadowolona z efektów.

Gość gość
Ja nie mogłam zapomnieć o byłym po tym jak mnie porzucił. Wtedy trafiłam na stronę urokmilosny24.pl z urokami miłosnymi. Zamółwiłam i wrócił wiem że to ostateczność, ale czasem warto się na to zdecydować, żeby oszczędzić sobie cierpienia.

Gość gość
Na kafeterii ogłaszają się tylko osoby, które chcą zarobić, a o magii wiedzą niewiele. Mogę Wam opisać jak to było w moim przypadku, edytamn@gazeta.pl . Trzeba tylko pamiętać, ze z magią nie ma żartów. Mój teraz jest aż za bardzo uzależniony ode mnie. co jest trochę denerwujące, czasem zastanawiam się czy było warto...ale prawdziwego zaklęcia ponoć nie da się ściągnąć

Gość gość
Wiem jak boli rozstanie, sama tego doświadczyłam. Na szczęscie odzyskałam chłopaka, myślę, że pomógł w tym rytuał zamówiony u Mahasiaha na stronie http://magia-anielska.pl