Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hasła pomoc w wykryciu zdrad

Polecane posty

Gość gość

pomoc internetowa hasła loginy na podstawie programów 100% wykrycie czy partner , partnerka zdradza cofanie sms skasowanych wiadomosci facebook hasła pomoc.haslo850707@wp.pl zapraszam

Gość gość
Oszustwo!

Gość gość
od tego są sądy i prokuratura jeśli idzie o małolatów, ale to długie i zawiłe procedury w dodatku kosztowne

Gość gość
jak kazde tylko porozmawiamy czy bedziesz taki,a madry,a jak partner zacznie cie zdradzac i sam bedziesz chciał sie dowiedziec a to czasem jedyny sposób by wykryc zdrade nie wie ten kto w tym nie uczestniczył

Gość gość
POTWIERDZAM pomoc.hasło850707@w p.pl to oszust i klamca.Obiecuje zlote gory a potem sie z nim katakt urywa. Ma dobra gatke i dobrze nawija makaron na uszy.Posluguje sie dwoma nr tel. 512 086 005 oraz 518 543 135.Ma niby oficjalna firme zarejestrowana na Kornela Kowalczyka.Jedna to uslugi fryzjerskie a druga informatyczna.Przedstawil mi sie jako Michal Raczka.Prawdobodobne jest ze posiada taki dokument ,bo przesylalem mu peieniadze przez WesterUnion wiec musial sie wylegitymowac.Mogl podjac tez pieniadze na kogos.A odpowiadajac na pytanie jak wlamac sie lub poznac haslo na FB.Tylko dobry keylogger.W necie ci ktorzy sie oglaszaja ze pomoga ze zlamia w 99,9% to oszusci i naciagacze.Dla prawdziwego hakera to zadne wyzwanie.A keyloggera mozna calkiem oficialnie kupic np.w sklepach dedektywistycznych sprzedajacych szpiegujace oprogramowanie...P.S. posluguje sie tez mailem ibikserwis@wp.pl

Gość gość
Przepraszam ibokserwis@wp.pl

Gość marea89
ja tam jestem zadowolona z Pana pomocy dostałam co chciałam , program w pełni mi działa . nie moge powiedziec złegosłowa pozdtrawiam

Gość gość
Witam, Szukasz zaawansowanej grupy hakerskiej? Siedzimy w branży hackingu już 11 lat. Oferujemy Wszechstronne Usługi Hakerskie (Łł Facebook,Poczta i inne) Oferujemy również sprzedaż programów szpiegowskich PCKeylogger, MobileKeylogger ( na komputer/laptop , telefon) Chętnie przyjmiemy każde zlecenie. Nasz czas i pracę wyceniamy w zależności od zakresu usług. Kontakt Gadu Gadu : 60968757 Email : eseto9000@gmail.com Pozdrawiamy, TeamEseto

Gość esesto
eseto9000@gmail.com ZIBI 860810 /taki ma na tym forum nick/ to oszust i złodziej.Znany również jako :rafał nowicki@vip.onet.pl, adam matejak @o2.pl, zibi860810@gmail.com. andrzej smalec pomoc.haslo 850707@wp.pl , podający jako firma która nie istnieje /brak jakiegokolwiek wpisu w KRS/ meail niby firmy int.serwis@wp.pl. Posiada równiez kilka numerów telefonicznych ktorych chyba nie mogę podać chociż są dostępne w np goglach. Sprawę znam z autopsji , znam numer konta bankowego.Zainteresowanych na pw.

Gość Marta0089
Ja jestem zadowolona z usługi pana Michała 3 dni trwała dostałam wszystko zgodnie z ustaleniami

Gość Oszukana
Dnia 12.04.2016 o 18:25, Gość gość napisał:

POTWIERDZAM pomoc.hasło850707@w p.pl to oszust i klamca.Obiecuje zlote gory a potem sie z nim katakt urywa. Ma dobra gatke i dobrze nawija makaron na uszy.Posluguje sie dwoma nr tel. 512 086 005 oraz 518 543 135.Ma niby oficjalna firme zarejestrowana na Kornela Kowalczyka.Jedna to uslugi fryzjerskie a druga informatyczna.Przedstawil mi sie jako Michal Raczka.Prawdobodobne jest ze posiada taki dokument ,bo przesylalem mu peieniadze przez WesterUnion wiec musial sie wylegitymowac.Mogl podjac tez pieniadze na kogos.A odpowiadajac na pytanie jak wlamac sie lub poznac haslo na FB.Tylko dobry keylogger.W necie ci ktorzy sie oglaszaja ze pomoga ze zlamia w 99,9% to oszusci i naciagacze.Dla prawdziwego hakera to zadne wyzwanie.A keyloggera mozna calkiem oficialnie kupic np.w sklepach dedektywistycznych sprzedajacych szpiegujace oprogramowanie...P.S. posluguje sie tez mailem ibikserwis@wp.pl

Potwierdzam to OSZUST!