Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak oceniacie z wyglądu tę dziewczynę

Polecane posty

Gość gość
Jak to jedno zdjęcie może się różnić od drugiego :) Przestań używać tej kredki pod oczy, bo to fatalnie wygląda.

Gość gość
To jakiej mam używać?

Gość prawictwo pospolite 134
twoja uroda jąder nie urywa. Przykro mi

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem, mam na myśli zdjęcia twarzy! Nie nagie! To był żart! Albo wstaw tutaj jeszcze jedno, może z półprofilu? Naprawdę te zdjęcia są jakieś nie dość wiarygodne, skoro taka jest pomiędzy nimi różnica. Trudno ocenić, bo nie bardzo wiadomo co jest, a czego nie ma. Przynajmniej mnie jest trudno. Nagie fotki twoje mi są potrzebne :p

Gość gość
Też zwróciłam uwagę na tę kredkę. Nie jakiej, tylko jak i gdzie. Gość napisał o kredce POD OCZY. Poszukaj w necie coś o makijażach może :)

Gość gość
Przytrzymujesz je, więc co mamy powiedzieć? Nie wiadomo..

Gość prawictwo pospolite 134
a jak ocenicie te cycki? na 7/10 ale to tylko na podstawie zdjęcia .. Nie widać całości gdyby odsunęła tą rękę , to byłoby łatwiej ocenić . Wtedy ocena moglaby spaśc do 5/10 albo wzrosnąc do 8/10 trudno powiedzieć .. ale według tego to będzie 7/10 . Ocena wstępna

Gość gość
Kredka swoją drogą, ale mimika, mnie myli.

Gość gość
Bardzo ładna, interesująca twarz. Regularne rysy, zdrowa cera, delikatny makijaż, zdrowe, błyszczące włosy. Zdjęcie niezbyt korzystne, bo powinno być z lekkiego profilu. Może coś bym zrobiła z fryzurą, ale nie radykalnie, tylko korektę.

Gość gość
Mazaj sobie cieńsze kreski, bo masz jasną cerę i czarna szeroka kreska dziwnie wygląda, do tego na pierwszym zdjęciu masz dziwny wyraz twarzy, taki niby uśmiech na siłę, ale jestem facetem więc może się nie znam. A co do urody, normalna dziewczyna z ciebie, masz duże ładne oczy, tylko ta kredka psuje efekt, ogólnie ok, plus za naturalność, bo nakładając 2kg tapety na twarz każda wygląda ładnie... no prawie każda ;)

Gość gość
myslałam że to kobieta lat 30-35 a nie dziewczyna

Gość gość
na 2 wyszlas ladnie, 1 zdjecie niezbyt korzystne. ten prawiczek jakis jebniety "uloz inaczej wlosy to bedziesz 5/10" ja p*****le co za debil :/ gosciu wypad do p****li, kazdej ocen cipke w skali 1-10

Gość gość
na 2 wyszlas ladnie, 1 zdjecie niezbyt korzystne. ten prawiczek jakis jebniety "jesli popracujesz nad soba to bedziesz 5/10" ja p*****le co za debil :/ gosciu wypad do p****li, kazdej ocen cipke w skali 1-10

Gość gość
na 2 wyszlas ladnie, 1 zdjecie niezbyt korzystne. ten prawiczek jakis jebniety "jesli popracujesz nad soba to bedziesz 5/10" ja p*****le co za debil :/ gosciu wypad do p****li, kazdej ocen cipke w skali 1-10

Gość gość
przecietny ryj a co?

Gość gość
twarz z odległości 20 cm i 200 cm to spora różnica. Grube kobiety robią z bliska i pod kątem zdjęcia, to taki trik, bo na zdjęciach z odległości kilku metrów okazuj się, że wcale nie są szczupłe !!!

Gość gość
Jestes ok

Gość gość
nie maluj oczu czarna kredka!

Gość gość
ja dam 6 na 10 calkiem lada dziewczyna

Gość gość
ja tam uważam że całkiem spoko twarz (ta z 2 zdjęcia). Nie masz przypadkiem problemów z tarczycą?

Gość gość
dziewczyne? Toż to wyglada na 30-35 lat..

Gość gość
do okraglej buzi taka rozszerzajaca sie w dol fryzura, tragedia... wyglada z samej buzi jakby byla tlusciutka!

Gość gość
brzydka buzia. nic nie da się zmienić takie rysy twarzy

Gość Jacek Gorciński
widziałem w życiu brzydsze, np moją żona, z którą zaraz idę do łóżka, bo już mnie woła, aż się boję. mam nadzieję, że nie będzie nic chciała ode mnie dzisiaj:( chociaż to już miesiąc minął, a co jakiś czas muszę przez to przejść. radzę Ci autorko nie wychodzić nigdy za mąż z takim wyglądem