Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

slub i slub

Polecane posty

Gość gość

Drogie panie dlaczego myślicie ze jak jesteście w związku to tylko ślub się liczy. To jedno wielkie urabianie faceta. Nie ważne że są kłopoty z komunikacją.Ze ludzie się mijaja. Na randce slychac jestem wolna niezalezna zaradna. Związek tak oczywiscie ale partnerski. Dwa lata i prawda wychodzi a wiesz bo slub jest ok to takie przezycie itp ( a w kosciele na Modlmy Sie to nie wie kiedy wstac, na zakonice pluje, kolendy w domu nie bylo)Czasem sobie mysle ze takie czasy ze facet ma odwalic wszystko isc zarobic jak trzeba byc czulym, jak trzeba byc silnym.Jak ma sie swoje zdanie to jest sie bufonem itp, A panie ksiezniczki najlepiej daj karte na zakupy w domu balagan. Jedzenie na miescie zamiast dbanie o domowe ognisko. W zamian co ze piers potrzyma wieczorem. A jakby sie chcialo wymienic jakies poglady o swiecie to yyyy eeee tak tak. Ale na wspolnej m jak m obejrzane Wazne ze wiecej ma niz kolezanka. Takiego zaradnego miska. A misiek ma juz dosc bycia kelnerem podawaczem uslugiwaczem taksowka i kij wie jeszcze czym.

Gość gość
Jestem facetem ipodejrzewam, ze kobieta również nie zrozumie twojego belkotu

Gość gość
Moim zdaniem jeśli ludzie są ze sobą i akceptują swoje wady, potrafią z nimi żyć, kochają się, jeden drugiemu odpowiada to powinno się wsiąść ślub następnie starać się o rodzinę w swoim ciasnym ale własnym kąciku :) Jeśli nie ma wzajemnej akceptacji miłości itp to należy na nią poczekać starać się o nią jeśli oboje tego chcą a kiedy dotrzecie do siebie będziecie pewnym to wtedy wziąć ślub. W każdym innym przypadku "to nie było to" i trzeba niestety szukać kogoś innego żeby móc wziąć w kocu ślub i żyć z Panem Bogiem do końca życia razem Amen :)

Gość gość
ja tam mam z kim brać ślub - ale nie bardzo mam na to ochotę, to całe zamieszanie z sukienką włosami gośćmi menu i salą... masakra! i to wszystko za ciężkie pieniądze - które wolę wydać na samochód nowy czy część kredytu pod ziemię lub dom. Druga sprawa to kredyt na wesele - dla mnie to wstyd jest brać kredyt żeby zrobić wesele - albo Cię stać albo nie...

Gość gość
możesz przecież wziąć cywilny, bez wesela

Gość whisky moja zono
Macho - meta? nie :P, :P, :P