Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

Oszusci matrymonialni!!!

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Uwa偶ajcie kobiety,nikogo ciekawego w Internecie nie poznacie.Tu wszystko oszu艣ci matrymonialni.Po paru dniach od pierwszego spotkania(po 2 mies.korespondencji)wyzna艂 mi mi艂o艣膰,mami艂 obietnic膮 wyjazdu za granic臋 z nim (on tam jest na sta艂e w UK).Potem chcia艂 po偶yczy膰 pieni膮dze sto tysi臋cy my艣la艂am,偶e z艂otych a on m贸wi 偶e euro.To sie za艂ama艂am,nie dadz膮 mi takiego kredytu.Odmowi艂am.Przesta艂 tak czesto dzwoni膰,mniej mailowa艂.Nast臋pnie wymy艣li艂 ,偶ebym mu za艂atwi艂a papiery 偶e sko艅czy艂 studia to znajdzie lepsz膮 prac臋,wtedy mnie 艣ci膮gnie nie b臋d臋 musia艂a tam pracowa膰.I jeszcze studia dla brata,bo brat te偶 chce prac臋 zmieni膰 nie b臋dzie stale kierowc膮 bo go juz kr臋gos艂up boli.I to mia艂y byc legalne papiery.Chcia艂,zebym porozmawiac z moim promotorem na studiach,on zap艂aci ile trzeba.Oczywiscie go wy艣mia艂am i zako艅czy艂am znajomo艣膰.Aby tego by艂o ma艂o namawia艂 mnie na sprzeda偶 kawalerki po babci,ze on ma mieszkanie.Dobrze,偶e przejrza艂am na oczy w por臋.A jaki by艂 przekonywujacy,uczuciowy i w og贸le idea艂 by si臋 wydawa艂o.Uwazajcie kobiety.Moze kt贸ra艣 z was tez mia艂a jakiejs przeboje z panem z Internetu?Napiszcie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰