Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośćghhfdd

Myślę o innym.... Skaplikowane

Polecane posty

Gość gośćghhfdd

Jestem w szczęśliwym i poważnym związku. Od jakiegoś czasu widuje się z facetem który na początku nie wzbudził mojego zainteresowania. W miarę widywnia się zaczęłam zwracać na niego uwagę. Od kilku dni nie mogę przestać o nim myśleć. Widzę że zwraca na mnie uwagę a między nami jest taka chemia że napięcie czuć między nami na kilometr. On przy mnie nie jest w stanie powiedzieć więcej niż dzień dobry kiedy mam coś do załatwienia to potrafi się wpatrywac w moje oczy i uśmiechać się i stać tak cały czas. Zazwyczaj ja to przerywam bo jego obecność mnie tak blokuje że z gaduly robię się potulna i nieśmiała. On ma tak samo... I tak odwzajemniamy uśmiechy od kilku miesięcy. Nie zagadujemy do siebie ponieważ oboje jesteśmy w poważnych związkach. Mimo że jest coś między nami nie możemy tego rozwijać... Ostatnio jego spojrzenie mnie zbilo kompletnie. Patrzył takimi zakochanymi i zalamanymi oczami na mnie. Chce o nim zapomnieć. Wiem że nic dobrego nie wynikło by ze związku który powstał z dwóch rozbitych... Nie mogę go unikać. Pracujemy razem :-/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować