Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie alkohole i drinki

Polecane posty

Gość gość

jakie sa wasze ulubione alkohole i drinki?pytam bo mam przygotowac na impreze.

Gość gość
do drinków dobrze sprawdza się czysta, dodaj trochę soku z cytryny, likier pomarańczowy i wino musujące, jak nie chcesz się bawić w drinki to nieźle smakuje sznaps

Gość gość
Od wina boli mnie głowa, drinki z wódki i soku pomarańczowego+sok żurawinowy + lód. Sznaps też smakuje jak dobry drink.

Gość gość
też szukam pomysłu na jakieś ciekawe drinki na imprezę karnawałową, dzięki za inspirację :) coś popróbuję

Gość gość
Możesz kupić wszystkie smaki sznapsa bo każdy z nich jest dobry, wódka czysta z sokiem ananasowym i żurawinowym, mohito, to jest mój ulubiony zestaw :)

Gość gość
czysta z tonikiem cytryną lub limonką

Gość gość
Piję czystą tylko w drinkach, a tego sznapsa nie próbowałam jeszcze.

Gość gość
Ja tylko smakowe, likiery, nalewki, drinki, sznapsa gruszkowego tylko piłam, poza tym lubię orzechówkę z mlekiem.

Gość gość
po tym ostatnim to rzygansko murowane-lepeij nie powiem ci ogolnie po drinach to ciezko/najlepij biala/winka lekkie.i browce

piłam ostatnio te niebieskie shoty i wcale ich nie zwróciłam, co prawda było mi niedobrze, bo wlałam w siebie o jeden za dużo, ale wyszłam na powietrze i bawiłam sie dalej na imprezie ;d

Gość gość
hehe, najbardziej zdradliwe są te które się lekko pije, choć ja jak do tej pory po sznapsnięciu kaca nie miałam ;)

Gość gość
W nalewce czuć dużą moc, a w tych lżejszych co tak lekko wchodzą właśnie nie, tak samo drinki :)

Gość gość
To prawda, ja piję takie słabsze, które lekko wchodzą :) że tak powiem smaczne alkohole lubię, po których nie wstrząsa mną ;) Ale wiem też kiedy powiedzieć stop.

Gość godivana
też wolę słabsze, nie mam za mocnej głowy i do dobrej zabawy wystarczy mi kilka shotów ;)

Gość Zizzu
Cuba Libre Manhattan Screwdriver Dry martini Cointreau frappe ;p Wypiło sie co nieco :)

Gość GospodyniDomowa
Drinki już dawno chciałam nauczyć się robić, ale nigdy nie było okazji ;p dlatego muszę kupować gotowe drinki lub piwa smakowe. Ostatnio upodobaliśmy sobie Cydr Słowiański: http://cydrslowianski.pl/ który jest tworzony z pasją, na bazie pradawnych receptur ;) W 100% naturalny, bez dodatku wody, bez konserwantów i ulepszaczy!