Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bachhhhhna

mam dość męża!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bachhhhhna

Mam już dość pana zwanego mężem. Co prawda po ślubie jesteśmy od prawie pol roku ale wcześniej mieszkaliśmy ze sobą prawie dekadę. Mamy 8 miesięczna córkę. Jestem na urlopie macierzyńskim on prowadzi własną działalność. Nie narzekamy na brak pieniędzy. Ktoś by pomyślał bajka. A ja mam dość. Mąż pracuje od rana do wieczora w weekendy poświęca czas swoim pasjom. A ja siedzę od rana do wieczora z dzieckiem. Dziecko było spełnieniem moich marzeń. Długo walczyłam żeby zajść w ciążę. A teraz czuję się jak samotna matka. Nie mam nikogo kto mógłby mi pomóc w codziennych obowiązkach. Hrabia wraca z pracy i chciałby mieć obiad rodem z restauracji i błysk w domu. A ja przy tak wymagającej mojej uwagi córce nie mogę siku wyjść. O kompieli nie ma nawet opcji. A dlaczego? bo hrabia nie chce pilnować dziecka tylko leży z piwem bo zmęczony. Po zakupy jeżdżę w nocy gdy dziecko zaśnie. Po samym porodzie żyłam tylko na kawie bo cudowny mąż nie mógł zakupów zrobić bo on nie jest od rzeczy przyziemnych. Córce niewiele do roku zostało a on 2 !!!!!! razy zmienil pampersa. Nie wie nawet co i ile je. Orgazm? Co to? Bo nie pamiętam. Żałuję tego jak się moje życie potoczyło. Bardzo żałuję że nie odeszłam kiedy była ku temu okazja. Żałuję że mam dziecko z takim konowalem. Mogłam "puścić" się na jakiejś imprezie przynajmniej miałabym pretensje tylko do siebie że jestem samona matką. A tak jestem samotna matką będąc mężatką. Żałosne.

Gość gość
a przed urodzeniem dziecka sprzątał, gotował i robił zakupy? Nie? To chyba nie spodziewałaś się, że jak się pojawi dziecko to mąż się nagle cudownie zmieni?

Gość gość
co gorsza, jesteś dodatkowo analfabetką :o

Gość bachhhhhna
Ile masz lat 14?