Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajetylogin

Fantazja o starszych kobietach

Polecane posty

Gość zajetylogin

Od dawna prześladuje mnie dziwna fantazja. Mam 24 lata ale od nastoletnich lat pociągały mnie dojrzałe starsze i przede wszystkim stanowcze i surowe kobiety traktujące mnie czasem przedmiotowo lekceważąco (nauczycielki z wielkim Ego usmiech.gif lub przemądrzałe damy z sekretariatu hehe , później urzędniczki itp) Często były to bardzo eleganckie starsze ale seksowne i zadbane kobiety. I właśnie takie od zawsze prześladują mnie w fantazjach. Z natury jestem spokojny ale raczej nie mam skłonności uległych służalczych jednak przy takich kobietach czuje się poniżony, mniejszy gorszy na tyle że chciałbym im ulec i zrobić wszystko co rozkażą mimo że spotkam się i tak z ich pogardą. To głupie i nie rozumiem tego. Moje fantazje często dotyczą dużo starszych kobiet którym np usługuje w mieszkaniu jak niewolnik sługa itp. znosząc poniżenie wstyd grzecznie wykonując surowe rozkazy. Tu nie chodzi o seks. Jest w tym coś erotycznego ale samego seksu sobie nawet z taka kobieta nie wyobrażam. Też macie takie fantazje ? takie których nie rozumiecie bo macie poza tym normalne życie normalny seks wystarcza wam to niby ale pozostaje gdzieś odwieczna fantazja, fetysz który was prześladuje. Pytanie do kobiet i mężczyzn. Ja swojej fantazji nie spełniłem nigdy nawet nie bylem blisko hehe Poza tym wątpię by dojrzałe kobiety to kręciło tym bardziej ze względu na mój wiek.

Gość gość
Szczeze wadpie zeby jakas kobiete to moglo sie podobac . Masz nasrane w głowie

Gość gość 50tka
zapuściłam nieco chałupę, chętnie powydaje ci rozkazy, sporo trzeba zrobić, daj namiary

Gość zajetylogin
Poznan a Pani?

Gość zajetylogin
mlodyslav91@wp.pl

Gość Marzenka62
ja tez, kot nasral mi wszedzie, pale fajki na kanapie i ogladam polskie seriale od rana do wiezora, troche sie roztylam i zapuscilam, jestem bezrobotna od 5 lat. Psauje Ci? jak to dawja mlody, trzeba tu posprzatac, wyprac firanki, wytrzepac dywan, zmyc gary i zrobic ogolne pranie a potem mozesz skoczyc do sklepu i kupic trocha alkoholu bo ja nie mam kasy. No to jak? piszesz sie kochasiu, czekam

Gość Marzenka62
i potem moze dam ci polizac mnie

Gość gość 50tka
ja bym wolała bez lizania mnie, poza tym trochę za daleko.... :O

Gość zajetylogin
Wiem ze to kpina i wysmiewanie. Pisał bym sie ale nie stac mnie na utrzymywanie i kupywanie alkoholu wybacz. gość50tka szkoda skad?