Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do facetów: Czy naprawdę waszym obiektem seksualnym mogłoby być 8,9 let.dziecko?

Polecane posty

Gość gość
Oszalałaś? :O

Gość gość
22 Potem rzekł do swoich uczniów: «Dlatego powiadam wam: Nie troszczcie się zbytnio o życie, co macie jeść, ani o ciało, czym macie się przyodziać. 23 życie bowiem więcej znaczy niż pokarm, a ciało więcej niż odzienie. 24 Przypatrzcie się krukom: nie sieją ani żną; nie mają piwnic ani spichlerzy, a Bóg je żywi. O ileż ważniejsi jesteście wy niż ptaki! 25 Któż z was przy całej swej trosce może choćby chwilę dołożyć do wieku swego życia? 26 Jeśli więc nawet drobnej rzeczy nie możecie, to czemu zbytnio troszczycie się o inne? 27 Przypatrzcie się liliom, jak rosną: nie pracują i nie przędą. A powiadam wam: Nawet Salomon w całym swym przepychu nie był tak ubrany jak jedna z nich. 28 Jeśli więc ziele na polu, które dziś jest, a jutro do pieca będzie wrzucone, Bóg tak przyodziewa, o ileż bardziej was, małej wiary! 29 I wy zatem nie pytajcie, co będziecie jedli i co będziecie pili, i nie bądźcie o to niespokojni! 30 O to wszystko bowiem zabiegają narody świata, lecz Ojciec wasz wie, że tego potrzebujecie. 31 Starajcie się raczej o Jego królestwo, a te rzeczy będą wam dodane.

Gość gość
Skąd to pytanie idiotko , idź do psychiatry :-O

Gość gość
a mało takich, co widzą w ośmiolatce kobietę?

Gość prawictwo pospolite 134
pytanie jest słabe , więc nie ma sensu na niego odpowiadać .. Wydaje mi sę ze gejów jest więcej niż pedofilów na świecie , ale tutaj pewny nie jestem ..

Gość gość
Pewnie 8 czy 9 letnie to tylko pedofilom, a normalnemu facetowi co najwyżej wyrośnięte 11, 12, 13 latki. Miałam taką koleżankę, która w wieku 11 lat już miała piersi i to nie małe, to facec***atrzyli na nią, ale w sumie myśleli że ma co najmniej 15.

Gość gość
cóż, podniecanie się 15latką przez dorosłego też jest nie na miejscu. w końcu normalną osobę podnieca wygląd+dojrzałosć/charakter itp. patrząc na 14-15letnią mordkę to wiadomo, ze dzieciak, że niedojrzały itp

mi sie podobają w zasadzie kobiety w przedziale 19-30 lat Czy mogą byc młodsze od 19 ? . Raczej nie

ale gdyby człowiek był na bezludnej wyspie z 17 latką i od tego zależał los przetrwania ludzkości , to zrobiłby to nawet z młodszą .. To wszystko zależy od sytuacji .. Chociaż gdyby miala na przklad 14 lat to z pewnoscią u mnie szans by nie miała .. Musialaby podrosnąć . Ale nie bierzemy pod uwagę sytuacji ekstremalnych

bo ekstremalna sytuacja jest gdy zostajesz ostatnim cżłowiekiem na ziemi .

Gość gość
prawictwo baranie, sam piszesz o jakiejś sytuacji ekstremalnej a potem tekst "nie bierzmy pod uwagę syt ekstr" Ty jesteś takim kretynem od urodzenia? jeszcze chyba nie widziałam byś cokolwiek interesujacego napisał

Gość gość
Nikt się nie przyzna, bo boją się konsekwencji, ale faceci to zboki. Pamiętam doskonale jak miałam 10 lat to się tak oglądali, aż nie wiadome było gdzie wzrok odwrócić.. Nie malowałam się.

oglądali się bo pewnie ubrałaś się dziwnie, jak na jarmark .. Haloween czy jak to tam jest.

Gość gość
nie nazywaj facetem pedofila !!! to jest pytanie do romka polanskiego i jemu podobnych woody allen-ków "geniuszy"

Gość gość
no właśnie Polański dobry przykład i fakt że jednak tak jest

Gość gość
Tylko dla pedofila, normalnemu mężczyźnie podobają się dojrzałe ciała.