Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dumnorix

Oto najlepszy dowód, że kobiety nie chcą porządnych facetów

Polecane posty

Gadałem z jedną kobietą/dziewczyną na czacie... Może to dziwnie zabrzmi, ale po około godzinie, rozmowa zeszłą na temat jedzenia. Okazało się, że jesteśmy różni w tej kwestii. Tj. ja jadam wołowinę i się brzydzę wieprzowiną, ona na odwrót. Nie lubi wołowiny i jada schab. Ja jej wtedy napisałem, że jest napisane w Piśmie Świętym, że jedzący wieprzowinę zginą (Iz 66:17). Ona na to: Czytasz Pismo Święte?!! Ja na to: Naturalnie. Ona: A wierzysz w to? Ja: Pewnie. Ona wtedy: Czyli nie pozostaje mi nic innego, jak zakończyć naszą rozmowę. I tak oto po godzinie konwersacji kobieta skreśliła mnie za czytanie Pisma Świętego . . . :(

Gość gość
W piśmie świętym jest błąd autorze. Ewa nie jest dziełem Boga tylko szatana ale powstała w żebra Adama, które zostało mu ukradzione gdy spał. Kobiety od czasów Raju kuszą mężczyzn i kierują ich w stronę zła. To Ewa podała zakazany owoc Adamowi i kusiła go by zjadł, wojny również powstawały przez kobiety, które kontrolowały mężczyzn. Zauważyłeś, że kobiety zawsze są ratowane i nie walczą? Kto schodzi z okrętów jako pierwszy? Dziś kobiety walczą b nie utracić kontroli nad dziećmi bo nie będą mogły się nimi zasłaniać w trakcie konfliktów czy to zbrojnych czy rodzinnych.

Gość gość
no bo czatowałeś z jakąś głupią piczką o horyzontach szerokich jak jej rowek i tyle w temacie :)

Gość gość
porządni ludzie nie czepiają się diety innych, zwłaszcza obcych osób.

Gość gość
12,17 jesteś nienormalny..kobiety walczą o dzieci bo je noszą pod sercem 9 miesięcy ,potem karmią i wychowują.Dlaczego w taki sposób piszesz o kobietach .?Bóg wywyższył Marię ,matkę -Chrystusa-dziewicę ...rodzicielkę,po to by pokazać światu pozycję i powołanie kobiety .Wziął ją do Nieba -uczynił Najświętszą ze wszystkich świętych.S

Gość gość
Co do autora ,kto Ci każe pisać z kimś na czacie?ja nie mam gg i jest super.!Proszę nie pakuj wszystkich kobiet do jednego worka ,bo bywa też na odwrót..gdyby mój czytał Pismo św.tak jak czytam ja -to pewnie ceniła bym go bardziej z tak -to on mi wydaje się nie porządny.Widzisz to działa w obie strony ,nie tylko w jedną!s

Gość specjalistka od wszystkiego
Edel, nie wątpimy, że jesteś porządnym facetem, ale możesz mi wierzyć na słowo- nie to jest Twoim problemem. My lubimy porządnych, ale od psychicznych s*********y w podskokach:-)

Gość gość 111
ja chce faceta, ktory jest porzadny (czyt dobry, pomocny i sprawiedliwy). nie chce natomiast faceta, ktory wierzy w gusla i zabobony. czy tam przedklada religie ponad racjonalizm.